• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MAJ: Lav je dobro raspoložen, Vodolija je u pripremama za bitan sastanak

E. O.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas je pravi momenat da osobama sa kojima želite da ostvarite saradnju, iznesete svoje predloge. Danas budite aktivni, jer ćete na lakši način pokrenuti one komunikacije koje su vam bitne. Ista situacija važi i za emotivni segment - budite aktivni.

BIK

Odličan momenat da sa nadređenima pokrenete neke priče. Ne oklevajte, imate dovoljno samopouzdanja i ubedljivosti. U emotivnom segmentu, očekujte da će se jedna osoba veoma aktivirati prema vama. Možete osetiti jaku zainteresovanost.

BLIZANCI

Nešto što ste pokrenuli danas dolazi na realizaciju ili ćete dobiti pozitivne odgovore na ona pitanja koja vas interesuju. Nestrpljivost vas drma i jedva ćete čekati da se bacite u akciju kada je emotivni segment u pitanju. Bićete komunikativni i raspoloženi za flert.

cveće horoskop zodijak Foto: Pexels

RAK

Povremeno može dolaziti do problema u komunikaciji. Kao da govorite različitim jezicima - potrudite se da budete strpljivi i da objasnite sagovorniku ono što vam je važno. Neophodno vam je da emotivni partner pokaže više razumevanja i pažnje kada ste vi u pitanju.

LAV

U veoma ste dobrom raspoloženju i bilo bi najbolje da najzahtevnije obaveze završite što pre. Ne ostavljajte važne stvari za kasnije, jer ćete verovatno biti mnogo statičniji. Potezi neke osobe prema vama naterali su vas da se zamislite. Jasno vam je da ona želi avanturu sa vama.

DEVICA

Bićete uporni i tražićete da kolege ili poslovni saradnici saslušaju vaše mišljenje ili predloge. Nemojte odustati i povući se. Vaše ideje su odlične i trebate ih podeliti sa zainteresovanima. Iskoristite ovaj dan da sa voljenom osobom provedete lepe i mirne trenutke kod kuće.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskopski znakovi koji se ponašaju dominantno i posesivno

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop