• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kreće period retrogradnog Plutona: Vreme je da zaronimo u svoju podsvest i promenimo sebe

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Najdalja planeta sistema ići će hodom unazad sve do novembra meseca

  • 0
horoskop astrologija Zodijak Foto: Pixabay

Sutra nas očekuje retrogradni hod Plutona kroz znak Vodolije. Ovo je najmanja planeta u našem sistemu i upravo će naredni period biti jako značajan za svakog od nas.

Iako ne spada u grupu ličnih planeta, ipak se može osećati njen uticaj. Pluton je poznat kao planeta smrti, transformacije i ponovnog rođenja, podstiče nas da zaronimo duboko u našu podsvest i suočimo se sa senkama koje nas prate, piše "Vogue".

Pluton dakle kreće retrogradno od 2. maja, kreće se kroz Vodoliju, a onda će ući u znak Jarca i biti u ovom znaku od 1. septembra sve do 19. novembra. U pretposlednjem mesecu se vraća na pravi, direktni hod, ali pošto je najsporija planeta, i dalje ćemo biti u senci njene retrogradnosti.

Na šta svaki horoskopski znak treba da obrati pažnju?

Ovan

U periodu retrogradnog Plutona, ovaj horoskopski znak će obratiti više pažnje na karijeru, lični rast i dobrobite koje ono može doneti. Napredovaćete samo ako i vi pružite nekome ruku, kao što je očekujete da i vama neko to uradi i pomogne.

Bik

Bićete bolji u planiranju i organizaciji generalno. Pratite svoju strast koja će vas "gurati" ka novim načinima razmišljanja. Budite spremni da isprobate nove ideje, a maštom ćete privući stvari koje želite da vam se dogode. Bićete na ispravnom pravcu.

Blizanci

Previše ste vezani za stvari i apstrakciju i to vas može kočiti ka ostvarenju planova. Ipak, svega toga ćete se osloboditi kada budete shvatili da je to obična iluzija. Kada nešto zacrtate, vi ste nepobedivi. Oslobodite se svih stega.

Rak

Da li ćete doživeti lični rast, zavisi od toga da li ste spremni i da dajete. Retrogradni Pluton će vam pomoći da shvatite da univerzum nagrađuje sva dobra dela. Nemojte biti pesimisti, već budite pronicljivi u narednim koracima koje ćete preduzeti.

Lav

U ovom periodu ćete dobiti ono što najviše volite, a to je prilika da budete heroj u svojoj priči. Radite ka svojim ciljevima, ali neka vam uvek bude na pameti šta je srž svega. Verovatno ćete u ovom periodu retrogradnosti više razmišljati i odmeravati šta su prave odluke za vas.

Devica

Kod vas je sve pristuno, i konfuzija, i sreća, i usamljenost. Ipak, budite spremni da gledate životu u lice prihvatajući sve ono što vas može sputavati. Podmladite vaša čula i biće vam dosta bolje.

horoskop, astrologija, suncokreti, polje suncokreta, lepo vreme, devojka Foto: Pixabay/pxel_photographer

Vaga

Važno je da izvagate šta želite i da se toga držite do kraja. Odlično znate šta je najbolje za vas, a vaša čar je što znate da u svim poslovima ostavite malo sebe po strani, nebitno šta radite. Ipak, prihvatite svoje mane i krenite hrabro dalje.

Škorpija

Pokazujete izuzetnu snagu kako mentalnu i emocionalnu, tako i fizičku. Ohrabreni ste da otkrijete šta je uzrok svega što vas tišti. Da li ste shvatili da previše stvari držite u sebi? Shvatite šta je to što vas čini srećnim i krenite ka tome.

Strelac

Konačno se kolo sreće okreće ka vama. Svaki zanimljiv znak na koji naiđete, donosi vam još mudrosti. Iako putem kojim idete nikad pre niste išli, vreme je da utabate stazu i spremno krenete u nove izazove. Uvidećete magiju koja vas okružuje.

Jarac

Posedujete podsvesni strah da budete odlični u svemu. Ipak, možda ćete sebi delovati kontradiktorno jer ćete potiskivanjem straha izazvati zavisnost. Kada budete shvatili da niko nije stvoren od metala, lakše ćete shvatiti da svako ima neki strah.

Vodolija

Tišina kojom želite da budete okruženi pomoći će vam da uđete u neka nepoznata područja. Imate viziju u glavi kako da dođete do nekih stvari koje vam nikad nisu bile u domenu, poput velikog luksuza. Radićete na tome da dođete do cilja.

Ribe

Ponašaćete se kao dete - verovaćete da su svi dobri, radoznali i naivni kao vi. Ipak, ako krenete drugim putem, shvatićete da vam je potrebna samo vera u sebe da pobedite sve loše što vas okružuje. Dozvolite mašti da uplete prste.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop