• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

4 horoskopska znaka koja se polako kreću u vezama i nikada ne žure kada je ljubav u pitanju

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovi znakovi su vredni čekanja

  • 0
Horoskop, ljubav Shutterstock

Ne možemo svi da se zaljubimo na prvi pogled. Nekima je potrebno malo više vremena da pronađu ljubav, jer je u pitanju složen proces i nema potrebe da se žuri.

Kada izlazite sa nekim novim, potrebno je vreme da se otvorite, i važno je da uživate u ovom procesu umesto da ubrzate i rizikujete da raskinete kada stvari postanu ozbiljne. Pri tom, svakom dobrom odnosu je potrebna čvrsta osnova, a spor tempo je najbolji način da se veza izgradi iz temelja.

Određeni horoskopski znaci su skloni da se spotaknu, padnu i katapultiraju u ljubav velikom brzinom. Oni više vole da polože sve svoje karte na sto nego da odmere svoje šanse. Što može da bude uzbuljivo. Nekima.

No, za neke druge znakove horoskopa - ljubav je igra čekanja. Oni, kako prenosi "Your Tango" žele da uživaju u svakom trenutku i da se kreću kroz ovo iskustvo tempom koji im odgovara.

par, ljubav, srca, horoskop Foto: Pixabay

I pre nego što pređemo na četiri horoskopska znaka koja se polako kreću kroz vezu i poznati su po tome što nikada ne žure sa ozbiljnim obavezama, moramo da naglasimo da su oba ova pristupa ljubavi opravdana - jer ne postoji pogrešan način da se voli.

1. Bik

Bikom vlada Venera, tako da vi dajete prednost ljubavi u mnogim stvarima. Ali to ne znači da se brzo i zaljubljujete.

Kao stabilan zemaljski znak, Bik zna koliko je važno da se izgradi jak temelj u njegovom odnosu. Zato su oni odani i pouzdani, ali im treba i vremena da se uvere da je njihov partner isti.

Tačno znate kada je vreme da se prepustite ljubavi i da uživate u njoj, jer bi u suprotnom vaša tvrdoglavost mogla i da odgurne osobu koju ste izabrali.

2. Blizanci

Vaša dualistička priroda znači da ste svestrani i da se lako slažete sa drugima. Ali, ponekada vam je teže da saznate kako se vi sami zaista osećate.

Vaša dvostrana ličnost izaziva u vama mnogo unutrašnjih sukoba kada odlučujete da li da se vežete za nekoga ili ne, a pri tom imate samo jedno srce, zbog čega je važno da ga zaštitite.

Vama vlada um, a ne srce, tako da odnosima pristupate logično i razumno. Ipak, upamtite, ne mora sve da ima savršen smisao - ljubav nije nešto što može da se objasni!

3. Devica

Navikli ste da stvari budu urađene na određen način i volite da možete da radite po svome. Zato kada veza rizikuje da uzdrma vašu rutinu, niste od onih koji će lako da se upuste u sve ili ništa.

Takođe ste duboko analitični i imate tendenciju da previše razmišljate. Iz tog razloga se češće okrećete od veze i odustajete pre nego što ona uopšte ima priliku i da krene.

Iako je dobro temeljno razmisliti o svemu i odvojiti vreme za svoje poteze, biti stvorenje navike ponekad znači iznova i iznova praviti jedne te iste greške. Zato je napredovanje u vezi sa vama veliki rizik - sa još većom nagradom.

4. Jarac

Osvajanje ljubavi je izazov koji vam leži i kojem volite da se prepustite, ali nikada ništa nećete uraditi "na pola".

Vi ste najodgovorniji znak Zodijaka, i ako to znači da ćete na kraju imati čvršću vezu, uvek ste voljni i da se okrenete da idete dugim putem.

Odlično znate da je posvećenost nešto sa čime ne treba žuriti, a kako ste i sami izuzetno posvećeni, tako ste svesni i da ste vredni čekanja. Vaš spor tempo je samo deo vašeg procesa uspostavljanja veze koja će da bude večna.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop