• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

4 znaka Zodijaka koja su najveći lažovi: Služe se trikovima kako bi ulepšali stvarnost

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada žele da dođu do cilja, često se služe raznim načinima

  • 0
laganje, laž, znaci koji lažu, Pinokio Foto: Shutterstock/pathdoc

Svako od nas je makar jednom u životu rekao neku laž, pa bila ona i beznačajna. Ipak, neko vremenom postane toliko "iskusan" u laganju da mu nema ravnog.

Tako se u astrologiji neki horoskopski znakovi mogu pokazati izizetno vešti u lažima. U nastavku pogledajte koji su to znakovi.

Blizanci

Ovaj znak Zodijaka je poznat po svojoj dvostrukoj prirodi. Iako su Blizanci šarmantni i druželjubivi, takođe poseduju veštinu izvijanja istine kada im to zatreba.

Njihova prilagodljiva priroda omogućava im da se upletu u različite scenarije tako da se često izgube u priči mašte i činjenica, piše "Astro talk". Mogu biti jako ubedljivi kada vam nešto objašnjavaju, pa je teško uočiti kada govore istinu.

Škorpija

Poznate su kao strastvene osobe i ne plaše se da uđu u mračne aspekte života. Mogu delovati misteriozno i imati tendenciju da čuvaju tajne i tako manipulišu u određenim situacijama u svoju korist.

Njihova zagonetna priroda doprinosi njihovoj privlačnosti što ih može privući prevari.

Laganje roditeljstvo svađa dete tinejdžer Mother teenage daughter lie crossed fingers Foto: Shutterstock

Vaga

Iako su poznate po diplomatskom i šarmantnom držanju, ispod Vagine uglađene spoljašnosti neretko se krije - nepoštenje. Pošto teže harmoniji u svim odnosima, mogu pribeći sitnim lažima.

Ovaj horoskopski znak ceni svoj imidž i reputaciju što ih može naterati da malo izmisle neke priče i tako ulepšaju istinu. Uprkos namerama da se laži sakriju, one ipak isplivaju na videlo.

Ribe

Često su sanjive i maštovite osobe koje često brišu granice između fantazije i stvarnosti. I pored svega, to ih može naterati da preuveličaju istinu.

Ribe su empatične i mogu koristiti prevaru kao sredstvo da zaštite sebe, ali njihova sklonost da pobegnu u svoj svet može im učiniti pravi izazov.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop