• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Merkur u Biku od 15. maja: Ko će uređivati dom, a ko poboljšati porodične odnose do početka juna

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

U drugom znaku Zodijaka boraviće oko dve nedelje

  • 0
dekorisanje kuće, dekorisanje doma, uređenje, uređenje sobe, renoviranje, uređenje stana Foto: Shutterstock/Pixel-Shot

Merkur je planeta komunikacije, najbliža je Suncu, a kada govorimo o astrologiji, nalazi se oko 15 dana u svakom znaku, što se zaključuje da je brza planeta. Ova planeta nam pomaže da se povežemo sa drugima, da ojačamo komunikaciju i lakše se izražavamo. U sredu, 15. maja, Merkur prelazi u Bika, pouzdani, fiksni zemaljski znak koji traži zadovoljstvo.

U ovom periodu ćemo voleti lepotu, praktičnost, bićemo orijentisani na odnose ali u nekim trenucima i tvrdoglavi.

Bikom vlada Venera, planeta odnosa, vrednosti i lepote; volećete luksuz, a možemo biti pažljivi i senzualni. Jedna od glavnih karakteristika Bika jeste da uživa u svemu, posebno u hrani i najviše u slatkišima. Bik je poznat po strpljenju, visokom pragu tolerancije i sposobnosti da ideje predstavi na pragmatični način. Kada je Merkur u Biku, veća je šansa da ćemo biti promišljeni i odlučni u nekim stvarima.

Pošto je Bik drugi znak Zodijaka, a druga kuća je vezana za finansije, prirodni "položaj" Bika, onda će ovaj period biti pogodan za umrežavanje i istraživanje novih načina do dolaska novca.

Međutim, kako će Merkur u Biku uticati na svaki horoskopski znak, pročitajte u nastavku.

Ovan

Posle skoro dva meseca boravka Merkura u vašem znaku, uključujući i retrogradni Merkur, sada je vreme da razmislite o tome kako želite da se predstavite svetu, piše "Woman's world". Sada će vam fokus biti na novcu, pa očekujte da uz pomoć prijatelja poboljšate svoju finansijsku situaciju.

Bik

Sada je vreme da predstavite svoje ideje koje su vam bile u glavi u poslednja dva meseca. Bićete spremni da budete u centru pažnje i da se posvetite svojim željama i potrebama. Ako želite da promenite sliku o sebi u javnosti, sada je pravo vreme za to.

Blizanci

Možda ćete želeti da se malo odvojite od svih i date prednost nekim mirnijim stvarima i aktivnostima koje vas umiruju. U ovo mislimo na pisanje dnevnika, meditaciju ili duge šetnje. Iako želite da se povežete sa drugima, ipak je vreme da se malo osamite.

Rak

Opasno želite da se udružite sa kolegama kako biste stigli do zacrtanog cilja. Osećaćete se povezanije sa okolinom, a zbog veština koje posedujete, pridobićete kolege. Razmislite na koji način možete da doprinesete bržem postizanju ciljeva.

zagrljaj, dečko i devojka Foto: Pexels/Jonathan Borba

Lav

Sada vam se aktivira polje karijere, pa ćete biti uronjeni u razgovore i istraživačke projekte koji se odnose na vašu profesiju. Idealan je trenutak da počnete da se borite za veću odgovornost ili lidersku poziciju. Moguće je da ste u protekla dva meseca usavršili neke veštine koje vam sad mogu služiti.

Devica

Zbog toga što se Merkur nalazi u vašoj avanturističkoj zoni, bićete prinuđeni da se uzdignete iznad svoje tipične svakodnevne rutine. Ako želite da putujete, sada je pravo vreme za to. Ukoliko pak to nije slučaj, onda ćete uživati u mestu u kojem živite.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop