• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ: Ovan okuplja porodicu oko sebe, Vodolija treba sebi da da oduška

E. O.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
dvoje, par, zajedno, zagrljaj Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Polje doma i porodice je naglašeno danas. Ne postoji bolji trenutak da se familija okupi, da oko vas budu oni koje volite i sa kojima se i najbolje osećate. Dajte sebi na volju - malo uživajte sa porodicom, malo uživajte sa voljenom osobom, odmarajte.

BIK

Polje pokreta, komunikacije, dogovora naglašeno je tranzitom Meseca. Nemojte dan iskoristiti tako što ćete se zavući u kuću. U svakom slučaju, ako ne odete nigde, zgrabite telefon i ispričajte se sa svim osobama koje su vam drage.

BLIZANCI

Pa, nemojte ovaj dan iskoristiti baš samo za obaveze. Izgleda mi da ćete ili prionuti na poslove oko kuće, ili se pak zavući u istu, ne pokazujući nameru da mrdnete i vidite se sa nekim ljudima. Nemojte tako, ovaj dan se može mnogo bolje iskoristiti.

zodijak, cveće, proleće Foto: Unsplash/Vero Manrique

RAK

Tranzitni Mesec je u vašem znaku i najviše vam aktivira polje prijatelja, društvenosti, zabave. Najbolje ćete provesti ovaj dan ukoliko se okrenete baš ovim životnim segmentima. Očekujte neke lepe trenutke sa onima koje volite ili koje tek pokušavate da osvojite.

LAV

Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju podsvesti i čini mi se da vam je danas zaista potreban odmor od svega što se u prethodnim danima dešavalo. Verovatno ćete rezimirati utiske, analizirati, praviti planove na dalje. Ipak, ne propustite da deo dana date i onima koje volite.

DEVICA

Aktivno je danas vaše polje prijatelja i druženja. Pravi je trenutak da se vidite sa bliskim ljudima, možda i sa nekima za koje niste imali vremena u proteklom periodu. Makar jedan deo dana posvetite i svojoj voljenoj osobi ili simpatiji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop