• 0

Vreme čitanja: oko 13 min.

ASTRO VODIČ: Vodolije imaju utisak da se ništa ne menja na bolje, Ovnove očekuju finansijska tumbanja

M. M.

Vreme čitanja: oko 13 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 13. maja do 19. maja 2024. godine

  • 0
Horoskopski znaci, znakovi astrologija Foto: Pixabay

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ovan, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Pojačane društvene i porodične aktivnosti, pa je izvesno da ćete uživati i u slatkim i u slanim zalogajima. Sada možete istovremeno da ugodite sebi ali i da ne preterate i ne opteretite želudac.

Ljubav

Umećete u ovoj nedelji da budete nestrpljivi – najviše sa onima koje volite i koji su vam najbliži. Tako nestrpljivi umećete povremeno da "potkačite" voljenu osobu – koja će itekako umeti da uzvrati i da vam digne pritisak. Na svu sreću pa su sada strasti između vas dvoje jake, pa će se lako prelaziti preko ovakvih momenata, lako pronaći razlog za drugačija, mnogo lepša uzbuđenja. Slobodni Ovnovi – vi ste spremni da zavarničite u trenutku i da se zaljubite u roku od pet minuta. Ljubavni život donosi velika uzbuđenja i iznenađenja, osobe koje kao komete uleću na vaše emotivno nebo.

Posao

Uznemiriće vas sto i jedna situacija, nerviraćete se i oko krupnih i oko sitnih stvari, do vas će dolaziti informacije koje će biti i najpovoljnije moguće, ali i one koje će vaše planove u trenutku pretumbati i iz korena preokrenuti. Neke okolnosti mogu da vas zakoče na korak do realizacije – bilo da su u pitanju obaveze, projekti ili poslovni dogovori. Ova sedmica donosi velika finansijska tumbanja – možete ostvariti visoke finansijske dobitke, ali i da izgubite onda kada se najmanje nadate. Rizikujte proračunato.

Zdravlje

Stres je postao sastavni deo vašeg života. Moguće su respiratorne i stomačne tegobe.

BIK

Bik, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Bikovi ovih dana uživaju u ukusima i mirisima – ako je i postojala želja da se napravi neka promena u načinu ishrane, izgleda da je totalno gurnuta u stranu. Uživate i ne želite da sputavate sebe.

Ljubav

Ovo je period kada žudite za nekom promenom – možda želite da menjate sebe, možda želite drugačiji način funkcionisanja u partnerstvu, možda se osećate pritisnuto partnerovim očekivanjima, ponašanjima, čime god. U svakom slučaju – bićete skloni da se pobunite, povučete neočekivan potez, da se čudno ponašate (u odnosu na vaše dosadašnje, “normalno” funkcionisanje). Moguće su kratkotrajne bure u partnerskim odnosima, ali više nego rešive. Slobodni Bikovi – ovih dana neko vam može zaljuljati tlo pod nogama i učiniti da se u trenutku zaljubite. Dani za rađanje čudnih, ludih, divnih ljubavnih priča.

Posao

Ukoliko niste zadovoljni uslovima na poslu, finansijama, svojim statusom, saradnjom sa kolegama i šefovima, ukoliko trpite neki vid pritiska ili se na poslu ponavljaju situacije koje su opterećujuće po vas – sada ćete dići mini revoluciju, pobuniti se. Bikovi su u periodu kada ne žele više da ćute i trpe – već su itekako spremni da se bore za sebe. Nešto više pažnje obratite na administrativna, papirološka pitanja i dokumentaciju – jer lako možete napraviti propust ili grešku. Ne zalećite se u veća ulaganja.

Zdravlje

Prehlade, kod dama moguća hormonska problematika.

BLIZANCI

Blizanac,  Blizanci znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Smanjite unos začina, pogotovo soli, a mogli biste da se okrenete laganijoj hrani, baziranoj na povrću i svežem voću. Bićete skloni da jedete u kasnijim večernjim satima, što može smetati varenju.

Ljubav

Previše se opterećujete nekim temama i pitanjima – bilo da se ona vezuju za voljenu osobu, bilo za neke druge životne segmente. U svakom slučaju, mentalni pritisak koji trenutno osećate može uticati na kvalitet odnosa sa partnerom. Ne povlačite se i ne zatvarajte – sada je neophodna dobra i otvorena komunikacija sa voljenom osobom pos svim pitanjima da bi se potencijalni problemi i nervoza prevazišli. Slobodni Blizanci – dobar društveni život, uzbudljivi događaji i osobe koje vam mogu napraviti “kratak spoj” u glavi. Ljubav može doći iznenada, kao grom iz vedra neba.

Posao

Iritiraće vas saradnici, kao da vas namerno provociraju, ili će vas zatrpavati obavezama. Ne dozvolite da vas bilo ko požuruje ili vam skraćuje rokove – idite svojim tempom, jer jedino tako ćete izbeći potencijalne greške i propuste. Imate dobre ideje i sada ste već u periodu kada je potrebno da prionete na posao i krenete ka njihovoj realizaciji – jer će vam se to prilično brzo isplatiti. Do vas mogu stići iznenađujuće vesti vezane za finansije, poziciju ili novi poslovni projekat kojem se nadate.

Zdravlje

Alergije, osetljiv respiratorni sistem.

RAK

Rak, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Biće vam fino da svako malo počastite sebe nekim sočnim zalogajem, a slatkiši će vam pogotovo biti slaba tačka. Budite više u pokretu da biste lakše potrošili sve kalorije koje sada unosite.

Ljubav

U partnerskim odnosima i dalje je na snazi stabilnost i sigurnost. Naravno da će postojati situacije koje na kratko mogu uneti nervozu ili vam poremetiti planove – ali ta mala nerazumevanja i saplitanja neće naškoditi vašem odnosu. Rešićete i nastaviti dalje. Vaš zajednički društveni život i aktivnosti su pojačani, što će pozitivno uticati na vas dvoje. Slobodni Rakovi – ne samo da je ovo dobar period za uživanje, izlaske i druženje, već sada i više nego interesantna, nova lica mogu ući u vaš život. Možda preko vašeg društvenog kruga, možda preko interneta i dejting aplikacija. Pred vama su dani uzbuđenja, flerta, strasti

Posao

Dosta kompleksna poslovna nedelja. Tenzija na poslu je pojačana, svi su nešto nervozni, nestrpljivi, razdražljivi. Koliko god neke situacije delovale komplikovano – vi ćete umeti da pronađete pravi način da ih rešite. Pokušajte da pronađete dovoljno strpljenja u sebi za sve situacije, ali i za sve osobe sa kojima ćete biti u kontaktu ovih dana. Da ne pričamo o tome da ćete i u najnapetijim situacijama imati veliku podršku, savet ili pomoć onih koji su na vašoj strani. Finansijski – nećete proći ni malo loše.

Zdravlje

Više stresa. Moguće povremene glavobolje.

LAV

Lav, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Period sa više pokreta i energetskog trošenja, mada ćete i na dalje biti raspoloženi da klopate svaki čas. U ishranu ubacite više zeleniša. Potrebno vam je više minerala i vitamina – ne zaobilazite voće.

Ljubav

Verovatno ste previše opterećeni poslom, obavezama i to vam diže tenziju, a možda vas malo i “guši” trenutna situacija u vašem partnerstvu – pa ćete želeti neku promenu, ali na svoj način. Prosto rečeno – ili ćete biti skloni da namećete svoj tempo voljenoj osobi ili ćete upasti u jednu od svojih teških, zahtevnih, pomalo dramatičnih faza. Nije baš sjajan period za tako nešto – pa ako je ikako moguće – preskočite takav način funkcionisanja. Možete vi mnogo bolje. Slobodni Lavovi – više osoba može biti zainteresovano za vas. Vašu pažnju će privući ona koja budi sva vaša čula, koja pokreće želju u vama.

Posao

Jedna burna sedmica je pred vama. Sa nekim ljudima će biti zaista teško komunicirati – trudite se da vam ne unose distrakciju i da vas ne izbacuju iz takta. Možda ne možete kontrolisati informacije, događaje ili druge ljude – ali možete kontrolisati sebe i biti na visini tog zadatka. Pojedini Lavovi mogu biti pod velikim pritiskom, pa čak i skloni da donesu odluke ili povuku poteze bez razmišljanja, impulsivno. Više obratite pažnju na dokumenta i papirologiju. Po pitanju finansija – dosta promenljivo.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, naročito grla.

DEVICA

Devica Astrologija, Zodiac, znak, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Izbegavajte slatkiše, crveno meso, prezačinjenu i premasnu hranu, jer vam neće prijati i samo će vas činiti umornima i usporenima. Belo pileće meso, riba, kiselo mleko, orašasto voće, zeleno povrće..

Ljubav

Situacija u vašim emotivnim relacijama je već prilično stabilna, a sada – kada vaš vladar Merkur pređe u znak Bika čija vam je energija srodna, razumljiva i podržavajuća – nema razloga da ne bude još bolja. Jedino što vam može povremeno smetati je nešto pojačana posesivnost i ljubomora – za koju, realno gledano – nema razloga. Iskoristite ovaj period da unesete neku pozitivnu promenu u odnos, jer će vam oboma prijati. Slobodne Device – dobar period za uživanje i ljubav je i dalje na snazi. Prijaće vam prijatelji i izlasci, prijaće vam putovanja i opuštanje. I da - itekako će vam prijati neke osobe.

Posao

Obaveze na koje ste zaboravili ili one gde ste eventualno napravili grešku, propust – sada ćete morati da rešavate I to brzom brzinom. Na sve to – talas novih obaveza samo čeka da im posvetite pažnju. Organizujte se i ne dozvolite da se stvari gomilaju. Vi ste u jednom moćnom poslovnom periodu koji definitivno nije ni malo lagan – ali će vam doneti i dobru realizaciju i beneficije i nagrade, kao i velike promene i sada, ali i u narednim mesecima. Zaradićete više nego solidno.

Zdravlje

Moguće su tegobe sa disajnim organima. Stariji – osetljiv vratni deo kičme, hormonski disbalans.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop