• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ: Blizancima odličan dan za kontakte, Škorpije su povremeno nervozne

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
devojka, sunce, zodijak, horoskop Foto: Pixabay/kieutruongphoto

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Malo ćete biti nervozni, ali ćete to dosta dobro uspevati da kontrolišete. Dan je dobar za ostvarivanje vaših planova, samo se fokusirajte i usmerite na ono što vam je bitno. Lepe mogućnosti za kontakt sa suprotnim polom.

BIK

Pozitivno ste uzbuđeni jer smatrate da je ponuda koju ste dobili ozbiljna i da vam može promeniti situaciju na bolje. Ipak, ne brzajte sa odlukama. Tokom ovog dana naglašene mogućnosti za flertovanje i avanturu. Sa partnerom – ljubomora.

BLIZANCI

Ne želite da donosite zaključke na brzinu, zato ćete uzeti vremena da razmislite o nekim informacijama ili ponudama. Neki od vas danas mogu sklopiti i solidan dogovor. Odličan dan za kontakte sa suprotnim polom, podsticajna komunikacija i zadovoljstvo.

RAK

U prvom delu dana ćete biti u više nego dobrom raspoloženju, pa je odličan momenat da završite sa obavezama ili da ostvarite ozbiljan kontakt sa poslovnim partnerima. Za korektan odnos sa partnerom biće potrebno više volje i spremnosti za kompromis.

LAV

Vesti koje dolaze do vas su dobre, i jedino što vam se ne dopada je što ste svesni da ćete morati da sačekate na realizaciju. Ipak, zadovoljni ste koliko je to u ovom trenutku moguće. Dobro raspoloženje koje osećate prenesite i u svoje emotivne relacije.

DEVICA

Mnogo toga danas možete završiti i postići u poslovnom segmentu. Neuobičajeno ste aktivni, brzi u razmišljanju i delanju, samo će vam smetati povremena nervoza. Dan dobar za izlazak ili druženje sa prijateljima. Prija vam društvo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop