• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ: Raku je nestabilno raspoloženje, Ribe treba da odrede prioritet

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, lepo vreme, leto, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ovo možda jeste naporan, ali i isplativ dan. Sigurno je da će vas nadređeni pritisnuti zahtevima i obavezama, ali to ne znači da nećete uspeti da se pokažete. Ako se u vama bude posesivnost i ljubomora prema partneru, pokušajte da se kontrolišete.

BIK

Sve ste obavili što je bilo do vas i sada vam samo ostaje da sačekate na rezultate. Veći troškovi ili zabrinutost zbog finansijskih pitanja. Postoji mogućnost da ostvarite neočekivan susret sa osobom koja vas zanima.

BLIZANCI

Raspoloženi ste da obavite posao i neće vas u tome omesti ni neočekivane okolnosti koje se postavljaju kao prepreka. Moguće je da vas saradnici dekoncentrišu, ali se trudite da to ne utiče u većoj meri na vas. Emotivno - vrlo strastan i buran dan.

drugarice, sestre, horoskop, astrologija Foto: Unsplash/Hannah Busing

RAK

Najbitnije je da ne presirate druge svojim promenama raspoloženja, ali isto tako nemojte dozvoliti ni da drugi vas opterećuju zahtevima. U emotivnim relacijama prisutan je intenzitet i strast. Ako se provlači posesivnost ili ljubomora, zanemarite je.

LAV

Greške koje ste napravili mogu doći na dnevni red. Nije vam baš milo da radite neke poslove ispočetka, ali junački izgurajte. U komunikaciji sa voljenom osobom prisutna je zahtevnost i isključivost. Na ovaj način, dogovora neće biti.

DEVICA

Što ste mogli da uradite po pitanju situacije koja vam je od izuzetne važnosti, uradili ste. Više je nego verovatno da odgovor nećete dobiti danas. Povremeno osećate nesigurnost u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop