• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

3 znaka Zodijaka će doživeti neizmernu sreću tokom konjukcije Sunca i Jupitera

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vreme je da se konačno od 14. maja dese pozitivne promene

  • 0
Devojka, katanci, prsti, sreca Foto: Shutterstock

Sunce je centralna planeta, dok se za Jupiter smatra da je najsrećnija od svih u sunčevom sistemu. Kada njih dve ostvare "saradnju" odnosno dođe do aspekta, to onda ne može doneti ništa loše. Ove godine, 14. maja, desiće se konjukcija Sunca i Jupitera i sve to u znaku Bika.

Šta znači konjukcija Sunca i Jupitera?

Položaj planeta igraju ključnu ulogu u oblikovanju toka nečijeg života, piše "Horoscope astrosage".

Sunce predstavlja vitalnost i suštinu unutar svakog bića. Pošto je vrhovni izvor svetlosti i života, može najaviti transformaciju i pomoć u ostvarenju unutrašnjeg sjaja. S druge strane, Jupiter je dobronamerna planeta koja oličava milost, znanje, prosperitet, duhovnost i blagostanje, piše "Astroved".

I Sunce i Jupiter su u Biku neutralni i udobno se osećaju u ovom znaku kojim vlada Venera. Zato se mogu očekivati pozitivne promene u mnogim sferama, poput ljubavi, porodice, ali i posla.

Svaki horoskopski znak ima jedinstven uticaj na tranzit nebeskih tela, dok kretanje planeta iz jednog u drugi znak stvara različite kombinacije. Tokom ovog perioda, posebno tri horoskopska znaka će imati veliku sreću.

sreća, detelina, detelina sa četiri lista Foto: Shutterstock/AstroStar

Ovan

Ovaj period obećava kada je reč o Ovnovima. Sreća im postaje nepokolebljiv saputnik utabajući put za ispunjenje želja. Ovaj znak Zodijaka može da očekuje finansijske dobitke i neočekivane nove izvore prihoda. Ova radosna atmofera se "proteže" i do emotivnih odnosa, gde su blaženstvo i harmonija stigli na red.

Bik

Pošto se pomenuta konjukcija dešava baš u ovom znaku, onda i ne treba da čudi što će Bikovi imati posebnu sreću u ovom periodu. Mogu se pojaviti prilike za napredak u profesionalnom području. Ako studirate, onda će vam ovaj period biti plodonosan, a isto tako je povoljan period za one koji žele da kupe zemljište ili neku imovinu.

Lav

Ovom znaku predstoji obećavajuća faza života. Sreća će biti na njihovoj strani, a čekaju ih pomaci u poslu i karijeri. Imaće želju da putuju u inostranstvo i tako proširuju svoje vidike kako lično tako i profesionalno. Društveni život će im biti na visokom nivou, a isto tako će poboljšati i svoje finansijsko stanje tokom ovog perioda.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop