• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ: Lavu je otežana komunikacija sa partnerom, Ovnu ništa ne ide od ruke

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Cvet, Buket cveća, cveće Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ništa u poslovnom segmentu neće ići lako, i biće vam potrebno mnogo strpljenja da dođete do onoga što želite. Osećate da ste pri kraju jednog napornog perioda i nadate se skorom izlasku iz krize. Emotivno - nezadovoljstvo i nestabilnost sa voljenom osobom.

BIK

Danas ćete biti posebno opterećeni. Pokušavate da sa nekim osobama napravite dogovor, ali nikako da se sporazumete. Takođe, stoji zabrinutost zbog troškova. Više vam odgovara kontakt sa prijateljima nego sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI

U poslovnom segmentu slede promenljive situacije, kao i nešto teži kontakti sa saradnicima, ali ipak ćete uspeti da pokrenete ona pitanja koja su vam bitna. Emotivno - trudite se da izađete voljenoj osobi u susret kada su neki njeni zahtevi u pitanju.

zodijak, cveće, proleće Foto: Unsplash/Vero Manrique

RAK

Ovo je za vas iscrpljujuć dan, koji će doneti promene raspoloženja, ali i dosta naporne kontakte sa osobama sa kojima sarađujete. Pokušajte da se distancirate od svih. Niste raspoloženi za neke dublje emotivne kontakte. Potrebna vam je samoća.

LAV

Niste očekivali vesti koje danas dolaze do vas i brinete se u kom pravcu će situacija ići na dalje. Ne reagujte još uvek, pustite da se stvari raščiste. Naporan kontakt sa emotivnim partnerom - postoji nerazumevanje.

DEVICA

Neke obaveze su ostale nedovršene, a moguće je da ćete danas imati i po koji propust ili grešku. Trudićete se da ovo nadoknadite ili popravite. Emotivno - niste sigurno koliko je mudro produbljivati komunikaciju sa kolegom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop