• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

5 horoskopskih znakova koji ne znaju da štede: Rasipaju čak i na kupovinu stvari koje im ne trebaju

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije štedljivi i troše i "šakom i kapom"

  • 0
Dobitnik na lotou,  bingo, pare, novac, evri, sreca, radost, zarada, dobitak Foto: Shutterstock

Ako govorimo o novcu, postoje dve grupe ljudi - oni koji ne štede i oni koji gledaju da svaki dinar uštede. Da li spadate u jednu ili drugu grupu, zavisi pomalo i od astrologije, a u nastavku se nalazi lista znakova koji baš i ne znaju da štede i prosto ne vole da čuvaju novac, pa ni za crne dane.

Strelac

Oni žive u trenutku, sada za sada i ne gledaju u budućnost, piše "Times of India". Strelčevi gotovo nikad ne ulažu ni u materijalne stvari, pa zato i nemojte da očekujete da nose skupu odeću.

Vaga

Često pripadnici ovog horoskopskog znaka znaju i da "zaglave" u kreditu jer neodgovorno kupuju i troše novac sa kartice. Smatraju se lenjim znakom kada su finansije u pitanju i ne štede nimalo.

Blizanci

Pošto je ovo društveni znak Zodijaka, Blizanci žele da ostave najbolji utisak pred svima. Ekstravagantni su u izlascima, a istina je da sebi mogu priuštiti najjeftiniju brzu hranu. Takođe, znaju da kupuju stvari koje im uopšte ne trebaju.

Devojka tržni centar kupovina elektronsko plaćanje mobilni Foto-ilustracija: Shutterstock

Ovan

Ovaj znak ne ume da kaže ne kada neko od njih traži pozajmicu, pa su jako široke ruke čak i ako oni jedva sastavljaju kraj sa krajem. Upravo ta pomoć ih može gurnuti u ambis i da na kraju bukvalno budu bez dinara i bez ušteđevine.

Škorpija

Škorpija može "propasti" ukoliko se druži sa nekim ko ima skup osećaj za ukus. Mogu, recimo, biti sa osobom koja odlično zarađuje, a Škorpija neće dozvoliti da partner sam snosi troškove.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pet horoskopskih znakova koji nikad nemaju, i neće imati, novca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop