• 0

Vreme čitanja: oko 14 min.

ASTRO VODIČ: Kod Raka ljubav teče bez oscilacija i prepreka, a i Strelac je u dobroj nedelji za emotivnu priču

Vreme čitanja: oko 14 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 20. maja do 26. maja 2024. godine

  • 0
Horoskop, bik/blizanac Foto: Shutterstock

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele?

Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

Astrolog Olga Savić

OVAN

horoskop, zodijak, astrologija, ovan Foto: Pixabay34

Hrana

Dani puni aktivnosti pred Ovnovima. Neće vam prijati da opteretite stomak, pa izbegavajte tešku hranu. Budite umereni – lagani obroci, sa više povrća i malo mesa će odgovarati vašem nervoznom stomaku.

Ljubav

Do 24-og i prelaska Venere u znak Blizanaca – partner i vi ćete imati uspone i padove u odnosu. Biće tu i snažnih emocija i strasti, ali će biti i posesivnosti, ljubomore – i te oscilacije mogu umarati i opterećivati i drugu stranu i vas. Od 24-og ulazite u opušteniji i ležerniji period sa voljenom osobom – taman će vikend biti dobar trenutak da odskitate negde zajedno i uživate. Slobodni Ovnovi – ulazite u period intenzivnijih dešavanja sa suprotnim polom, pojačane komunikacije, period kada susrećete osobe koje vas inspirišu i koje vam prijaju. Da, doduše – ulazite i u period kada možete pokušavati da sedite na više stolica.

Posao

Prvo Sunce, pa nakon njega Venera i na samom kraju nedelje i Jupiter – prelaze u znak Blizanaca – polje koje vlada vašim načinom razmišljanja, komunikacijom, kontaktima, ali i učenjem. Vreme je za pojačane aktivnosti, vreme da počnete ozbiljnije da razmišljate o tome kako možete popraviti svoje sposobnosti, koja znanja možete usvojiti. Za neke od vas – vreme je i za realizaciju ideja ili razmišljanje o dodatnom poslovnom angažmanu. Pred vama je jedna solidna nedelja – samo nemojte troškariti previše.

Zdravlje

Prilično ste dobro – ako ima nekih tegoba one se vezuju za stomak ili za grlo.

BIK

foto Pixabay foto Pixabay

Hrana

Teško je izboriti se sa hedonizmom koji je utkan u vašu srž, ali to neće biti toliko komplikovano ove sedmice. Promene u ishrani daju rezultate i bićete motivisani da ih praktikujete i dalje.

Ljubav

Vaša vladarka Venera jeste kod vas i ona svakako ukazuje na uživanja i blagodati koje vam dolaze kroz emotivne relacije, ali pošto je u ovoj nedelji već pred izlaskom iz vašeg znaka – može ukazati i na preteranost u intenzitetu, na snažne emotivne reakcije i prejake strasti. Ništa od toga nije loše ako naučimo da ne pravimo od komarca magarca. U prevodu – ne pravite dramu bez preke potrebe. Slobodni Bikovi – malo je verovatno da ćete ostati neprimećeni ovih dana. Vaša želja za uživanjima je pojačana, strasti vas nose – pa je itekako moguće da im se prepustite. Čula sada vladaju!

Posao

Pored Sunca (u ponedeljak), Venere (u noći između četvrtka i petka) i Jupiter na kraju sedmice ulazi u polje koje se vezuje za finansije, lične vrednosti i odnos prema novcu. Ulazite u period kada ćete rešavati novčana pitanja – i potencijalna dugovanja, i nove načine zarade, ali i imati materijalne rezultate vaših zalaganja iz dužeg vremenskog perioda unazad. U ovoj sedmici obaveze vas hoće “poklopiti”, ali isto tako – sada možete dobiti prave potvrde promena koje ste čekali i za koje ste se zalagali.

Zdravlje

Alergije, ekcemi ili problem sa hormonima.

BLIZANCI

foto Pixabay foto Pixabay

HranaLagani obroci, da vas zasite ali da ne opterećuju vaš stomak – uglavnom će biti na vašem meniju. Samo povedite računa o roku trajanja i ispravnosti namirnica. Sa povrćem ne možete pogrešiti.

Ljubav

Pun Mesec u partnerskom polju, prelazak Sunca, Venere i Jupitera u vaš znak – sve ovo ukazuje na velike promene u vašim emotivnim relacijama. I sudeći po svemu – te promene ne bi trebale da budu ni malo loše. Šta više – ukoliko ste iza vas imali pomalo zahtevan period sa voljenom osobom – sada će doći do poboljšanja, do promena koje vam oboma prijaju. U nekim emotivnim relacijama sada je vreme pravljenja zajedničkih planova i dizanja odnosa na viši nivo. Ni slobodni Blizanci neće imati razloga da se žale – bićete u odličnom raspoloženju i maltene je nemoguće da ostanete neprimećeni. Dobar period za ljubav.

Posao

Ulazak Jupitera u vaš znak ne znači da će sve blagodati same od sebe početi da vam padaju sa neba (doduše, kod nekih od vas će se i to desiti), ali znači da ste ušli u duži vremenski period kada možete napredovati, naučiti nova znanja i veštine, kada ćete imati više samopouzdanja, jače ambicije i mnogo češće nego do sada biti u centru pažnje. Pred vama su ozbiljna poslovna dešavanja i napredovanje. U ovoj sedmici očekujte povoljne vesti i informacije vezane za vašu promociju i poslovne saradnje.

Zdravlje

Koristite svaki momenat za odmor i opuštanje.

RAK

horoskop, zodijak, astrologija, rak Foto: Pixabay

Hrana

Da biste predupredili probleme sa varenjem ali i sprečili dobijanje kojeg kilceta viška - potrudite se da na vašem meniju češće budu riba i povrće. Voće u neograničenim količinama.

Ljubav

Solidna komunikacija i razumevanje, emotivna povezanost, ali i kvalitetan društveni život voljene osobe i vas – ukazuju da su vaše emotivne relacije u dobrom periodu. Odnos teče bez prepreka i velikih oscilacija. U pojedinim partnerstvima ovo su dani velikih odluka i značajnih poteza. Moguća je malo pojačana nervoza kod vas u drugom delu sedmice, ali ne bih rekla da je za to kriva voljena osoba već preokupiranost obavezama. Slobodni Rakovi – opuštajte se i uživajte sa prijateljima, ugodite sebi u okruženju onih koji su vam bliski i koje volite. Nikad se ne zna na koga možete naleteti.

Posao

Pun Mesec u polju poslovne svakodnevice i obaveza će ukazati na nagomilavanje obaveza, na vašu rasutost na više strana, na promenljiv odnos sa kolegama i saradnicima. Odnos sa nadređenima može biti nešto napetiji u ovim danima – ne ulazite u ubeđivanja sa onima koji čuju samo sebe, Ili se spremite da budete glasniji od njih – pa vi vidite šta vam više odgovara. Pojedinim Rakovima će baš ovo biti plodonosan period – bilo što se poslovnih uspeha, bilo što se zarada tiče.

Zdravlje

Stariji Rakovi bi mogli da urade krvnu sliku. Mlađi – meteoropatske tegobe.

LAV

foto Pixabay foto Pixabay

Hrana

Jedino što biste trebali da zaobilazite jesu slatkiši. Napravili ste promene u načinu ishrane, primećujete i pojačanu energiju, ali i poboljšanje u fizičkom izgledu. Umesto šećera, koristite med, jedite više voća.

Ljubav

Već u ponedeljak Sunce koje vlada vašim znakom prelazi u Blizance, donoseći vam lakšu i opušteniju energiju, a vrlo brzo će i Venera i Jupiter za njim – a sve u polju koje govori o prijateljima, druženju, povezivanju sa drugima. Pred slobodnim Lavovima je izuzetno povoljan period – bilo da im je cilj da pronađu nove prijatelje i nove načine zabave, bilo da im je cilj da ta zabava bude protkana i flertom, novim ljubavnim prilikama. Pred vama su dobri dani, uživajte! Što se tiče zauzetih – popustiće ta napetost koja postoji već neko vreme. Češće će se pronaći lepa reč, osmeh, dobra energija.

Posao

Mnogo se očekuje od vas ovih dana, ali ćete vi biti spremni i mnogo toga da iznesete. Potencijalna nagrada za trud (bilo da je finansijske prirode ili kroz promenu radnog mesta) i hoće i neće biti dovoljna. Hoće – jer ste to zaista zaslužili. Neće – jer ste dali mnogo više nego što dobijate. No, u svakom slučaju – ovo će biti podstrek i vetar u leđa za neke druge, mnogo ozbiljnije promene koje tek slede. Komunikacija sa šefovima će se nešto poboljšati – ako ništa drugo – bićete spremni da čujete jedni druge.

Zdravlje

Bolja zdravstvena situacija. Meteoropate mogu imati probleme sa pritiskom.

DEVICA

Devica, horoskop Foto: Pixabay

Hrana

Bez mnogo mesa i mesnih prerađevina, a ako ne možete da zamislite obrok bez ovih namirnica, onda koristite pileće ili ćureće meso. Odgovaraju vam sve vrste variva, čorbi, supa.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom je sada kvalitetna, stabilna i dobra – što je od izuzetne važnosti, jer ulazite u period koji nosi mnoge promene sa sobom. U stabilnim partnerstvima – pred vama je vreme rasta, zajedništva, u dužim vezama – dizanje odnosa na viši nivo. U nešto nepovoljnijoj poziciji su oni brakovi ili veze u kojima se duže vreme unazad ispod površine gomila nezadovoljstvo, u kojima postoji distanciranost – ako želite da menjate nešto na bolje, vreme je da ozbiljno prionete na posao! Slobodni – postoji više osoba koje pokušavaju da privuku vašu pažnju. Makar jedna je dobar “materijal” za vezu.

Posao

Sunce, Venera, a na samom kraju nedelje i Jupiter – ulaze u znak Blizanaca i polje koje govori o vašoj karijeri, poziciji, reputaciji, priznanjima. Već ova nedelja je odlična da izbijete u prvi plan, da dobijete nagradu za sav trud uložen u prethodnom periodu koji je bio više nego zahtevan za vas, ali koji vam je omogućio da pokažete sve sposobnosti i marljivost koju nosite. Nemojte biti iznenađeni pohvalama, priznanjima, povoljnim promenama – ili viškom novca u vašem novčaniku.

Zdravlje

Dosta dobro, mada umor može biti pojačan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za maj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop