• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mekdonalds će početi da prodaje veće hamburgere: Menja poslovnu politiku nakon 84 godine

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novi proizvod će prvo biti predstavljen na određenim tržištima kako bi se testirala njegova privlačnost na globalnom nivou

  • 0
Double Cheeseburger Foto: Shutterstock

Američki gigant brze hrane Mekdonalds saopštio je da su njegovi kuvari napravili "veći, zasitni hamburger" u pokušaju da povećaju prodaju, navodi Blumberg.

Pljeskavica mega veličine je dizajnirana da zadovolji potražnju kupaca za pljeskavicama sa više punjenja.

Novi proizvod će prvo biti predstavljen na određenim tržištima kako bi se testirala njegova privlačnost na globalnom nivou. Kompanija Mekdonalds je u decembru predstavila planove za podsticanje rasta fokusiranjem na osnovne stavke menija. Do sada je pokrenula reklamnu kampanju koja ističe poboljšanja Big Meka i duplog čizburgera. Ovo je prvi put u 84-godišnjoj istoriji kompanije da je promenila svoje klasične hamburgere, navodi američka agencija.

Lanac je zabeležio pad prodaje na većinski muslimanskim tržištima, zbog optužbi da podržava Izrael u bliskoistočnom sukobu. Mekdonalds je negirao da je zauzeo bilo kakav stav u sukobu u Pojasu Gaze i rekao da nije odgovoran za postupke korisnika franšize.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>