• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skinu etiketu sa odeće pred vama, pa vas ubeđuju da je cena veća: "Doživela sam najnoviji način prevare"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Korisnica društvene mreže Fejsbuk podelila je svoje iskustvo

  • 1
Butik, svađa nezadovoljna mušterija, kupac Foto: Shutterstock/BearFotos, Facebook

Na jednoj od društvenih mreža osvanula je ispovest žene koja je bila predmet prevare, ili bar pokušaja iste. Kako je navela, prodavačica je pred njom pokušala da joj garderobu proda za veću cenu, ali ona je brzo uočila šta se dešava.

- Najnoviji načini prevare koji sam doživela u prodavnici "second hand" robe i to na sledeći način: skine etiketu, spušta je ispod pulta (pomislila sam verovatno čuvaju te etikete za sledeću garderobu) te vadi drugu sa većom cenom i ubeđuje vas kako ta garderoba upravo koštala baš toliko - pisalo je u ispovesti.

Dalje, žena je zamolila sve da se čuvaju, budući da ovakve situacije nisu retkost.

Prevara Pritnskrin: Facebook/novosadjani

Potom, u komentarima usledila su brojna iskustva, a jedna korisnica Fejsbuk mreže je istakla da je upravo ovo razlog zašto uvek proverava barkod pri kupovini, kako ne bi došlo do "greške".

Da li se i vama dogodilo nešto slično, pošaljite nam na biznis@telegraf.rs.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam ja

    9. maj 2024 | 18:27

    Cuj ovog sto pise konobar ne naplati vise, ali u marketu svaki dan. Istina je da treba uporediti proizvod sa cenom prvo, vecina vidi cenu i odmah pomisli to je to, ali ne kapira da kroz market prodje stotina ljudi na dan, vecina njih ispomera robu i samim tim se ne slaze cena koju vide potrosaci. Tad umeju da dignu glas, da vredjaju, da se deru i svasta kazu, ali zato kad uzmu nesto sto kosta manje, a cena u rafu pokazuje vise, onda cute kao zaliveni i nikom nista

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>