• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena se uselila u krov iznad prodavnice: Prostor opremila nameštajem, pa je majstori prijavili policiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena je dobila informacije o uslugama za beskućnike u tom području

  • 0
Karl Lagarfeld, kompanija, prodavnica, logo Foto: Tanjug/AP

Za sada nepoznata žena živela je na krovu prodavnice u Midlendu, Michigan, oko godinu dana, saopštile su vlasti. Naime, ona je svoj mali prostor opremila sa podovima, Keurig aparatom za kafu i kompjuterom.

Neidentifikovana 34-godišnja žena, koja nije formalno optužena ni za šta, živela je tamo oko godinu dana, rekao je u mejlu Brenon Voren, portparol policijske uprave Midlenda u Midlendu. Policiju su pozvali zaposleni u radnji 23. aprila oko 14 časova, nakon što su je našli izvođači radova koji su radili na krovu, rekao je policajac Voren.

- Nejasno je kako je ušla u trouglasti znak na krovu porodične prodavnice, rekao je on, procenjujući da je zgrada visoka između 15 i 20 metara - rekao je policajac.

Kako je policajac dalje naveo, ženi je rečeno da joj nije dozvoljeno da živi tamo, nakon čega je bez incidenta otišla. Njoj će naknadno biti dostavljene stvari koje su joj ostale u prodavnici.

- Pored poda, mašina za kafu i kompjutera, žena je u znaku imala i mini sto, štampač, ostavu i druge razne stvari. Ja se lično nikada nisam susreo sa ovakvom situacijom, a ni moje kolege - rekao je on.

Žena je dobila informacije o uslugama za beskućnike u tom području, ali nije želela ništa od toga. SpartanNash, kompanija koja upravlja Famili Fare, u izjavi je rekla da je "ponosna na naše saradnike što su odgovorili na ovu situaciju sa najvećom saosećanjem i profesionalizmom", prenosi Nytimes.com.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>