• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Do rešenja problema sa deponijom Duboko, Čačak će smeće odlagati u Kraljevo

D. N.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Regionalna deponija Duboko nalazi se na teritoriji grada Užica, a na njoj otpad odlaže devet gradova i opština Moravičkog i Zlatiborskog okruga

  • 0

Grad Čačak će u narednom periodu, sve do rešenja problema požara na regionalnoj deponiji Duboko, otpad odlagati u Kraljevu, rekao je gradonačelnik grada Čačka, Milun Todorović.

- Deponija Duboko je u ovom trenutku zatovrena. Tim povodom smo imali važno i ozbiljne sastanke sa kolegama iz Kraljeva. Uspeli smo da dogovorimo sa gradonačelnikom Kraljeva, Predragom Terzićem da već od danas, oko 150 tona otapada transportujemo u deponiju u Kraljevo, dok se potpuno ne bude stabilizovala regionalna deponija Duboko. Očekujemo da to bude u narednih najkasnije 20 do 25 dana, a onda nastavljamo sa trafser stanicom is a transportom otpada u regionalnu deponiju Duboko - kazao je Todorović.

Regionalna deponija Duboko nalazi se na teritoriji grada Užica, a na njoj otpad odlaže devet gradova i opština Moravičkog i Zlatiborskog okruga.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Snimak deponije gde se sumnja da je bačeno telo male Danke: Čuju mašine, bageri kopaju sve vreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>