• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Uzmi račun i pobedi": Izvučeno dvoje dobitnika stana u Beogradu

M. L.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Večeras je bilo izvlačenje

  • 0
Dobitnik na lotou,  bingo, pare, stan, novac, evri, sreca, radost, zarada, dobitak Foto: Shutterstock/Wpadington

U okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" večeras će biti izvučeni potencijalni dobitnici jednoiposobnog i dvosobnog stana u Zemunskim kapijama.

Potencijalni dobitnik jednoiposobnog stana u Zemunskim kapijama je Dragan Radenović. Izvučen je alfanumerički kôd AM727618, javlja RTS.

Mesto prometa računa je Beograd, Zvezdara, a visina dobitnog računa je 1.502 dinara. Račun je plaćen bezgotovinski. U igri je 66.839.073 dodeljena koda.

Izvučen i je i drugi dobitnik. Potencijalni dobitnik dvosobnog stana u Zemunskim kapijama je Mirjana Milovanović. Izvučen je alfanumerički kôd BV798119

Mesto prometa računa je Ćićevac, Rasinski okrug, a visina dobitnog računa je 2.133 dinara. Račun je plaćen bezgotovinski.

Pevačica Goca Tržan pomaže u izvlačenju dobitnika dva stana u Beogradu.

U nagradnoj igri učestvuje 457.391 naloga.

return false;" href="https://twitter.com/share" target="popup">Počelo je drugo izvlačenje dobitnika stanova u Beogradu u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". U drugom izvlačenju učestvuje 457.391 građana koji su poslali račune preko aplikacije.

Novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" trajaće od 25. aprila do 8. juna 2024, a drugo izvlačenje je večeras. Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu – u svakom od pet izvlače se po dva stana.

Fiskalni računi uneti do 12 časova imaju pravo da učestvuju u izvlačenju

Aplikacija je dostupna u prodavnicama Google Play, Apple i Huawei, a u igri učestvuju računi sa QR kodom koji su izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, ne stariji od 1. januara 2024. godine.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr.) dobija se i još jedan dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.

Za svaki uneti račun dobija se jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja, dobija se dodatni kod. Kod se sastoji od dva, odnosno tri latinična slova, bez dodatnih slovnih znakova i šest brojeva, struktura u obliku "AA(A)000000". Svi dodeljeni kodovi učestvuju u javnim izvlačenjima.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa boravištem u Srbiji

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je da napravite korisnički nalog. Neophodno je uneti broj mobilnog telefona, ime i prezime, mesto, adresu i broj lične karte i označiti polja koja potvrđuju da je reč o punoletnoj osobi i da prihvata pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme "Registracija", učesnik će na broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga - primera radi za članove svoje porodice, što će olakšati starijim licima i drugim licima kojima je potrebna pomoć s novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri.

(Telegraf.rs/Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>