• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

3 neverovatna straha zbog kojih se muškarci povlače iz veze

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Evo šta njih zaista muči!

  • 0
Muškarac i žena Foto: Shutterstock

Mnoge žena mogu da se povežu sa ovom pričom -počnete da izlazite sa muškarcem, sve deluje savršeno i skladno u vezi i odjednom - ništa. On krene da se povlači, postaje povučen i tih iako je do tog trenutka pričao o susretu sa vašom porodicom, planirao dugo putovanje, pa čak i da će da vam stavi prsten naruku.

Onda ga, odjednom, nema nigde na vidiku. Zar ne biste voleli da znate zašto?

E, pa, sudeći prema pisanju "Your Tango", muškarci se tako iznenada povlače usled proviđenja. Misle, ako nastave tim putem sa vama, da će se njihov samački život završiti. Zapravo u pitanju su strahovi, a ovo su tri najčešća.

1. Plaši se da ćete potrošiti sav njegov novac

Zvuči vam neverovatno, zar ne? Ali to je bolna istina. Kao ljudi, svi imamo bojazan od onih koji vrebaju naše bogatstvo. Novac i status ljudima znače mnogo i bez toga se mnogi osećaju kao da nemaju ništa. Zapravo, bez novca ne možemo da obezbedimo svoje najmilije, što nam uliva strah i brigu.

novac, pare Foto: Shutterstock/BravissimoS

Ako je to slučaj, pokušajte ovo: Pokažite mu da vam je stalo do njega, a ne do njegovog novčanika. Rano u vezi pomozite svom muškarcu da shvati da ga želite zbog njegove ličnosti, a ne zbog novca. Dokažite da niste "kopač zlata" tako što ćete ravnopravno da učestvujete u svim troškovima još od prvog sastanka. Kupite mu i piće tu i tamo, ili mu ponudite da platite benzin. Videćete da će biti veoma zahvalan. On će čak najverovatnije i reći "ne", ali svejedno učinite to da ublažite njegove strahove.

2. Plaši se da želite da ga odvojite od njegovih prijatelja

Muškarci vole svoje prijatelje! Nešto što zaista cene je kvalitetno vreme koje provode sa njima i gde mogu da budu samo "jedan od dečaka". Zato se i povlače pri pomisli da bi mogli da ih izgube. A svi su makar jednom čuli priču da, jednom kada su u vezi, sve se menja, pa i "dozvola" da se ide na utakmicu kad god požele.

Jednom kad pomisle da će to da se desi - nema ih više. Njihova vizija budućnosti tada postaje u njihovim glavama sumorna i veruju da će se sve svesti na duge šopinge i menjanje pelena.

Ako je to slučaj pokušajte ovo: Pustite ga da ima svoje prijatelje i neka ide svojim putem! Kada vaš momak kaže da želi da gleda fudbal sa svojim prijateljima, neka ga! Ohrabrite ga. Dok gledaju fudbal, idite da se zabavite sa svojim prijateljicama i uverite se da je svestan da to radite. Odjednom će se zapitati šta je to što smerate i da li se možda zabavljate više od njega. Ovo će ga dovesti do toga da i sam odustane s vremena na vreme od druženja sa svojim prijateljima da bi proveo malo  više vremena sa vama.

Muškarci, pab, utakmica Foto: Shutterstock

3. Plaši se da neće moći da izlazi ni sa jednom drugom ženom - nikada više

Čak ni muškarci nisu ponosni na to, ali to je istina. Od malih nogu kao da su programirani da budu čvrsti bez obzira na to šta se dešava, da nikada ne plaču i da budu sa što više žena. Koliko god da vas doživljava atraktivnom i želi intimu sa vama, odjednom se izbezume na pomisao da nikada više neće biti ni sa jednom drugom ženom.

Pokušajte ovo: Naterajte ga da poželi intimnost samo sa vama. Kontrolišite situaciju i učinite je neverovatnom. Mešajte karte, igrajte se, iznenadite ga novom i zabavnom lokacijom. Pustite se i sami da vam bude ludo ispod čaršafa. Nije na odmet i nekad da ga "odbijete", i stavite u zdravu dozu čežnje. Istražite svoje fantazije i komunicirajte na intimnom nivou. Na ovaj način neutralisaćete ovaj suludi strah i dobićete ozbiljnu posvećenost.

Šta većina žena radi?

Nažalost, većina žena kada naleti na hladan tuš od muškarca koji je do tog trenutka pokazivao bliskost - izbezumi se i zahteva još više zajedničkog vremena - što ga na kraju otera zauvek. Ali, sada kada znate šta je posredi, opustite se, zaokupite sa svojim poslom i gledajte kako se on sam rešava svojih lažnih uverenja, resetuje i vraća na pravi put vama u naručje. !

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta biste pre izabrale - savršenog muškarca ili milion evra?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle