• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako je uhodila dečka koji joj se sviđa i uspela da stupi u kontakt sa njim: Nazivaju je psihopatom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne zna se da li je više jezivo ili zadivljujuće šta je sve učinila, samo zato što se stidela da mu priđe u prodavnici

  • 0

Savaninu priču kako je počela da ćaska sa nekim slatkim dečkom, videlo je više od 15 miliona ljudi, a barem pola od te brojke okarakterisalo ju je kao "ludu". Naime, u minut njene priče stalo je toliko dešavanja da zaista možemo reći da jeste neobična devojka.

Evo viralne priče kako je Savana došla do sastanka.

- Videla sam slatkog dečka u supermarketu pre neki dan, pa sam ga, logično, pratila do kase. Kada je ženi na kasi dao svoju karticu da plati, virnula sam da vidim kako se zove. Ubrzo sam pretražila njegovo ime i pronašla sve njegove profile na društvenim mrežama, po kojima sam zaključila da nema devojku - piše Savana i dodaje:

- Ušla sam u njegovu listu prijatelja i tamo naišla na njegovu majku, čiji sam profil takođe pretražila i videla da je član nekakvog kluba čitaoca u mom gradu. Onda sam poslala zahtev za učlanjenje u isti klub i otišla na njihov sastanak.

Upoznala sam se sa njom i počele smo da ćaskamo oko knjiga koje obe volimo. Rekla mi je da sam baš fina i slatka, pa sam najprirodnije moguće u konverzaciju ubacila informaciju da nemam dečka, a ona mi je rekla da ima sina koji je takođe slobodan i koji živi u blizini. Na to je dodala da bi možda bila dobra ideja da se nekada svi zajedno vidimo i da se tako nas dvoje upoznamo.

Dala sam joj moj broj telefona, a ona ga je prosledila sinu. Jutros me je dočekala njegova poruka sa pitanjem da li sam za da nešto radimo sad za vikend, tako da - izgleda da idemo na sastanak! - završila je ona.

@savannaxshea I think he's going to propose and I've picked out our children's names 😍 #fyp #viral #single #crazy #obsessed #relateable #foryou ♬ original sound - Savanna Shea

Mnogi se "nadaju" da je ovo sve gluma i da ovo zapravo ne radi, dok drugi čekaju nastavak priče.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle