• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poljubila je brata svog dečka i od tada ne prestaje da razmišlja o tome: U dilemi je i traži savet

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Stvar se brzo otela kontroli", navodi ona uz tvrdnje da i dalje voli svog dečka

  • 0
Ljubav, par, dilema, udaljenost Foto: Shuterstock

Neretko se dešava da se veze završavaju zbog preljube i izdaje partnera. Ipak, da li je dovoljno preljubu gledati samo takvu kakva jeste ili je "lakše" kada nije u pitanju neko blizak prevarenom partneru. 

Jedna žena je počinila prevaru, ali ni manje ni više, nego sa bratom dečka sa kojim je u vezi skoro tri pune godine.

Kako je anonimno otkirla, još se ne usuđuje da saopšti svom partneru šta je uradila, a ni njegov brat takođe ne čini ništa po tom pitanju. Međutim, ona navodi da bi joj možda bilo lakše da nije počela svakodnevno da razmišlja o tom slučajnom poljupcu.

U nedavnoj epizodi podkasta dve influenserke, voditeljke su čitale ovu anonimnu ispovest, koja je imala još šokantniji kraj.

- Moj dečko i ja smo zajedno skoro tri godine. Prvi put smo se sreli u jednom klubu u Londonu i on je ušao u moj život kao "nagrada" nakon zaista užasne prethodne veze. Posle 18 meseci sam upoznala njegovu porodicu. Moj dečko je rekao da želi da sačeka dok ne budemo zaista ozbiljni pre nego što nas upozna i tako je i bilo - započinje ona.

Prošlog leta je otišla na odmor sa dečkom i njegovom širom porodicom - najstarijim bratom i sestrom. Međutim, tada je osetila jaku privlačnost prema bratu svog dečka.

Sofi , jedna od voditeljki, nastavila je da čita ovu ispovest.

- Jedne noći smo se moj dečko i ja posvađali i on je rekao da mu treba "malo prostora da razmisli". Otišla sam u šetnju do plaže, a njegov brat me je pratio. Imali smo zaista dobar i dug razgovor. Prenela sam mu šta se desilo tokom naše svađe. U toku ćaskanja, primetila sam da mi se približava. U jednom trenutku sam podigla pogled, a on je samo zurio u mene. Osećala sam se neprijatno i završila sam razgovor rekavši da moram da idem da spavam - čitala je Sofi.

Anonimna žena nije previše razmišljala o tome, ali stvari su eskalirale kada je kasnije pozvana da provede vikend sa porodicom svog dečka, i na kraju je sedela pored njegovog brata.

- Tokom obroka stavljao je ruke na moju butinu i pokušala sam da to ignorišem. Iste noći popila sam malo više pića i ponovo sam počela da ćaskam sa njim kada je moj dečko otišao da spava. Noć je tekla i ubrzo se situacija omakla kontroli i poljubili smo se.

Od tada ne mogu da prestanem da razmišljam o bratu mog dečka i potrebno mi je vaše mišljenje.

I dalje volim svog dečka, ali mislim da možda gajim neka osećanja prema njegovom bratu. Šta da radim: Da pokušam da zaboravim sve ili da kažem dečku istinu? Mislite li da je njegov brat kriv zbog onoga što je uradio? - upitala je za kraj.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle