• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Moj suprug je otac moje braće": Nakon 22 godine otkrila je tajnu koja joj je uništila život

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sa suprugom ima troje dece i četvrto je na putu, ali će ih po svemu sudeći odgajati sama

  • 1
Zabrinuta trudnica Foto: Shutterstock

Nova ispovest jedne trudnice "eksplodirala" je na društvenim mrežama, kada je anonimo podelila kako joj se život zaokrenuo preko noći. Dovoljno može biti poražavajuće saznanje da vas je voljeni partner prevario, ali je verovatno teže znati da je to učinio sa nekom vama bliskom osobom. To je zapravo gubitak dve osobe u vašem životu.

Ova anonimna trudnica morala je svoju muku da podeli sa strancima na internetu i potraži malo utehe u njihovim savetima, nakon što je saznala da ju je suprug varao sa njenom sopstvenom majkom. No, mnogo se tu loših stvari i drugih saznanja naređalo kada je otkrila za ovu izdaju.

- Imam 40 godina i trenutno sam u sedmom mesecu trudnoće sa čovekom kog više i ne poznajem. Moj 63-godišnji otac je sa mojom 60-godišnjom majkom već 43 godine. Imam šestoro braće i sestara, a sa godinu dana mlađim suprugom sam od 15. godine života.

Zatrudnela sam sa 17 godina i preselili smo se kod mojih roditelja koji su nam pružili punu podršku. Rodila sam svoju prvu ćerku, koja je sada predivna 22-godišnjakinja. Sa 18 godina smo se venčali i nakon što je preminuo moj deka, uselili smo se u njihovu veliku kući i započeli samostalni porodični život. Sada imamo devojčice od 22, 14 i pet godina, a na putu je njihov brat, koji uskoro treba da se rodi - navodi ona, prenosi "TheSun".

Međutim, iako je sve delovalo bajkovito i idilično, u novogodišnjoj noći je otkrila tajnu staru više od 20 godina.

- Ceo svet mi se razbio na komade u novogodišnjoj noći kada sam se ranije vratila kući sa putovanja sa mojim drugaricama. Ušla sam u spavaću sobu i tamo zatekla svoju majku i mog supruga u akciji. Majka je samo vrisnula da izađem iz njihove sobe, da  - njihove. To me je dodatno šokiralo - navodi dalje.

Tužna trudnica, trudnica, uplakana trudnica, napuštena trudnica, prevarena Foto: Shutterstock

U šokantnom otkriću, saznala je da je njen muž imao aferu sa njenom majkom i pre nego što su se venčali. Prema opisanim rečima muža, njena mama ga je "zavela" kada su imali 18 godina, i od tada su imali nezaštićene odnose najmanje jednom mesečno.

Polako je počela da sklapa "kockice" i shvatila da bi njena braća - blizanci i najmlađi brat, potencijalno mogli biti njegova deca.

- Izračunala sam i bila užasnuta, jer je vremenska "linija" tačno značila da bi moja braća mogla biti deca mog muža. Shvatila sam da ovo moram reći i svom ocu. To sam i uradila, a on se slomio kada je čuo šta se dogodilo - nastavlja trudnica.

Međutim, žena se tu nije zaustavila - drama je razotkrivena i tokom porodične zabave u kući njene sestre.

- Na zabavi sam rekla svojoj najstarijoj ćerki da odvede svu decu, ostavljajući samo odrasle, braću i sestre u sobi. Rekla sam im sve što sam videla i saznala. Ali, iako su neki članovi porodice bili na mojoj strani, nisu svi podržali moju odluku da to javno otkrijem svima - dodaje.

Od tada je njena majka, koja je pritom radila sa decom u crkvi, zbog skandala ostala bez posla i tvrdi da joj je ćerka "uništila ugled i život".

Kako pred sam kraj opisuje, svog supruga "takođe prezire", jer stalno vraća situacije u glavi kada je šta moglo da se desi.

- Moja majka je sa njim zatrudnela nedelju dana nakon što sam ja saznala da sam trudna sa drugim detetom. Mislila sam da je to jedno divno iskustvo - da mama i ćerka budu u isto vreme trudno, a sada znam da je moja majka nosila polubraću moje dece. Neću se više nikada udavati - zaključila je ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Dina

    22. april 2024. | 18:56

    Uzas, sta reci. Kakva je to "majka" nazovi vernica.

    Podelite komentar