• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Princeza Norveške priča sa anđelima, njeno dete oseća tuđe emocije, a sada sledi udaja za gurua Holivuda

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Oglasila se da bi negirala "laži medija" o bogatstvu njenog budućeg supruga

  • 0
Norveška princeza Marta Luiz šaman Darek Veret Princess Martha Louise Shaman Durek Verrett Foto: Profimedia/SplashNews.com

Princeza Norveške Marta Luiz, oglasila se na objave nordijskog magazina koji po njenom tvrđenju "širi laži" o ljubavi nje i njenog uskoro supruga, šamana Dureka Vereta.

Marta Luiz, 52, i šaman, iscelitelj i guru iz Los Anđelesa, spremaju se da se venčaju u avgustu, nakon dve godine od nihove veridbe. Međutim optužbe o širenju neistine ne snose samo mediji, već je i majka njenog verenika na meti buduće snaje.

- Magaizn Se og Hør nastavlja da širi laži o mom vereniku @shamandurek. Kao što sam rekla na podcastu @heartsmart_convos, Se og Hør samo ponavlja laži dok u njih svi ne poveruju," Princeza Marta  započela je svoje izjave na Instagramu.

Komentar je bio ispod slike nje i Dureka koji su zagrljeni na terasi napolju, pre nego što su pokazane slike koje je identifikovala kao njegovu porodičnu kuću iz detinjstva.

- Ovoga puta, lažu da Durek nije bio iz bogate porodice kao dete (jer tako kaže njegova majka, koja je dobila novac od širenja bilo kakvih laži), dok je istina da je odrastao u dobrom kraju, njegova majka ga je napustila u ranom uzrastu i u stvarnosti je to bilo zbog njene oskudice, ne zbog njega. Ona čak nije ni bila prisutna. Bankrot Durekovog oca nastupio je nakon što je Durek već otišao od kuće, tako da nije bio pogođen očevim bankrotom - napisala je ona u opisu fotografije.

Princeza Marta dalje opisuje druge slike koje je podelila kao "kuću u kojoj je Durek odrastao u Kaliforniji", koju je procenila na oko 2,7 miliona dolara danas, zajedno sa izjavom jednog od prijatelja iz detinjstva njenog verenika "o tome kako je on bio jedno od najbogatije dece u školi".

- Meni nije važno da li je on bio iz bogate porodice ili ne kao dete, ali činjenica je da jeste, i muka mi je od ovih laži o nama. I o Dureku" - napisala je princeza. Nastavila je da optužuje majku Dureka i "neetičko" novinarstvo.

- Molim vas, nemojte verovati u ono što oni govore o Dureku ili meni uoči venčanja. Iz iskustva znam da će postajati sve gore kako se bližimo venčanju. Veoma je tužno što mora biti ovako, jer bi venčanje trebalo da bude radostan događaj za sve uključene. I za nas… - navodi princeza.

Marta Luiz možda je aludirala na intervju koji je majka Dureka, Veruška Urkart, dala norveškom izdanju pomenutog medija u maju 2023. godine, u kom je tvrdila da ju je buduća snaja "hipnotisala".

Marta Luiz i Durek su zajedno skoro pet godina. Ona je njihovu vezu ozvaničila na Instagramu u maju 2019, opisujući šamana s vernom grupom obožavatelja kao svoju "blisku energiju".

Marta Luiz je majka Maude Andželike (20), Lee Izadore (19), i Eme Talule (15), koje deli sa bivšim suprugom, Arijem Behnom. Par se razveo 2016. nakon 14 godina braka, a razvod je postao konačan sledeće godine. Behn je izvršio samoubistvo u 47. godini 2019., a majka troje dece bila je otvorena u vezi sa depresijom nakon smrti bivšeg supruga. Iako je buduća nevesta rođena kao princeza, Kraljevska kuća Norveške objavila je u novembru 2022. da zvanično odustaje od kraljevske uloge. Palata je rekla da je odluka doneta kako bi princeza Marta Luiz mogla slobodnije da se bavi drugim interesima bez ograničenja koja donosi povezanost s krunom.

Norveška princeza Marta Luiz šaman Darek Veret Princess Martha Louise Shaman Durek Verrett Foto: Profimedia/SplashNews.com

Zadržala je titulu princeze i ostaje dobrodošla na porodičnim događajima, navelo je saopštenje,  prenosi "People". Odlazak princeze Marte Luiz iz kraljevske porodice nije uticao na norvešku liniju nasledstva. Iako je dve godine starija od svog brata, prestolonaslednika Hakona, on je oduvek bio suđen da nasledi tron.

Princeza govori sa anđelima, ćerka oseća tuđe emocije, a na pragu je brak sa holivudskim guruom

Marta je često praćena od strane medija, naročito sada kada se venčanje bliži. Prisetimo se da je princeza izazvala veliku pažnju javnosti kada je u nekoliko navrata izjavila nejne paranormalne komunikacije. Kako tvrdi, ona ima sposobnost da "govori sa anđelima". Dok ona ima ovu "supermoć", jedno njeno dete je jednom prilikom otkrilo da "nije nalik ostaloj deci" i da, nalik mami i ono ima neku vrstu "moći". Kako se navodi, njeno dete može da "oseti najdublja osećanja drugih", dakle - čitanje tuđih osećanja, piše "Anaelmagazine".

Zbog ovakvih izjava iz prošlosti, ljudi ponajviše interesantnim smatraju spojem princeze Marte i holivudskog gurua Dureka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle