• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Vidovnjakinja moje žene je slagala da sam imao aferu: Sada me svi pritiskaju da je primim nazad

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ronini roditelji sada žele da je njen muž ponovo uzme nazad, ali taj brod je otplovio

  • 0
Vidovnjakinja Foto: Shutterstock

Jedan muškarac je odlučan da nastavi sa razvodom od svoje žene nakon što ga je napustila zbog lažne optužbe njene vidovnjakinje da je on vara.

Korisnik Reddit-a se pita da li je on "negativac" što odbija da razmisli o obustavljanju razvoda nakon što mu je bivša priznala da ju je njena vidovita prijateljica slagala da on ima aferu.

U svom postu na ovom popularnom forumu, kako prenosi "NY Post", korisnik sa nikom "Successful-Top3827" objavio je da je svoju suprugu Ronu upoznao na koledžu i da je  očigledno pogrešio u proceni da ima "i malo zdravog razuma u sebi" samo zato što je završila srednju školu. Par je živeo zajedno dve godine pre venčanja.

- Na našem venčanju sam upoznao njenu staru prijateljicu, Anu. Ponudila se da mi pročita dlan pošto je bila delimično Romkinja - rekao je i dodao da mu je to bilo veoma "čudno".

Vidovnjak Foto: Shutterstock

Anu, koja je krojačica u Njujorka, par nije viđao nakon toga često, možda ukupno četiri put tokom poslednje dve godine.  Međutim, zadnji put, tokom praznika rada 2023. godine stvari su postale čudne.

- Odjednom je Rona počenla čudno da se ponaša. Počela je da me proverava na poslu, da li dolazim, do kada radim. Tražila je da koristi moj telefon jer je bi se njen ispraznio i takve slične stvari - ispričao je ovaj forumaš, sve do trenutka dok ga supruga nije optužila da ima aferu: - Mislio sam da se šali. Smejao sam se i rekao sam joj da nemam. Ali to ju je još više uverilo da lažem jer joj je Ana rekla da ću se smejati kada me Rona upita za istinu.

A kako kaže "Successful-Top3827" njemu je koncept da on ima aferu bio iskreno smešan zbog njegovog radnog rasporeda i činjenice da je sa suprugom provodio većinu svog  vremena kada nije na poslu.

- I najvažnije od svega, volim svoju ženu. Ne bih učinio ništa da joj naudim. Ipak, ona je umesto mojih, rihvatila Anine reči, tvrdnje vidovnjakinje krojačice.

Uverena da je muž vara Rona je insistirala da se "Successful-Top3827" iseli, ali je on to odbio jer nije imao gde drugde da ode. Umesto toga, Rona se preselila kod svojih roditelja.

- I oni misle da je luda - napisao je forumaš koji je proveo nekoliko narednih meseci pokušavajući da ubedi svoju ženu da nije imao aferu.

Ronina porodica je ćutala o situaciji sve do Božića, kada su organizovali intervenciju, koju je ovaj forumaš 0detaljno opisao u svom postu.

- Rekli su mi da moja žena "ima pauzu od stvarnosti" i da neće skoro izaći iz nje - preneo je "Successful-Top3827" koji je u januaru pokrenuo proces razvoda, pre nego što ga je u aprilu konačno pozvala bivša: - Rona me pozvala da razgovaramo. Ispostavilo se da su ona i njeni roditelji unajmili privatnog detektiva da dokažu moju aferu i da su šest meseci, i ogroman račun, kasnije našli nula dokaza o tome. Konačno mi veruje i želi da se vrati kući.

Pošto nije imao ništa od toga, samo je rekao ženi da im je zakup kuće istekao u julu i da je odlučio da se preseli u Denver kako bi bio bliže svojoj porodici.

- Sada kaže da bi pošla sa mnom. S poštovanjem sam odbio. Rekao sam joj da jednostavno nismo pravi jedno za drugo. Istina je da ne želim da moje potomstvo deli DNK sa ovom osobom - objašnjava forumaš i dodaje da je njena porodica očigledno uznemirena što "Successful-Top3827" nastavlja sa razvodom: - Njena porodica mi se obratila nekoliko puta. Poslednji put je njen tata ponudio da nam plati četvrtinu akontacije za kuću ako pristanem da odem na bračno savetovanje umesto da samo odem. I to sam učtivo odbio. Nisam na prodaju.

U međuvremenu, otkriva da je Rona sada depresivna, ali i da ne vidi način da joj ikada više veruje.

- Dovoljno je mlada da se može ponovo da se uda i uništiti život nekom drugom momku - zaključio je "Successful-Top3827".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle