• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Probudio ju je plačući i zamolio da uradi botoks: "Sahranio" je brak nedelju dana kasnije jednom rečenicom

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Može li se ovde spasiti brak?" upitala je anonimno

  • 0
Razočarani suprug Foto: Shutterstock

Fizički izgled možda jeste važan samo na prvi pogled, ali ne i presudan, barem ne za većinu.

No, znamo već za pojedine slučaje u ljubavi, kada neko traži savršesnog partnera ili želi da nekoga "samo još malo dotera, da bi bio perfektan". Iako je to gubitak sa realnošću i može vrlo da povredi voljenu osobu, nije toliko nemoguće da se dogodi.

Jedna žena podelila je svoje nedavno iskustvo, anonimno, sa gomilom stranaca na internetu. Doživela je šok kakvom se nije nadala, a nisu ni oni koji su čitali njenu ispovest.

Naime, ona i njen suprug su u braku tek šest meseci, a već su se susreli sa, možda i presudnom razliku.

Primetila je čudnu distancu u njihovom odnosu nakon proslave Nove Godine, pa je želela da sa njim razgovara o tome. On joj je rekao da postoji nešto što ga muči i odvlači od nje, ali da nije siguran da li treba da joj kaže. Već u samom startu možemo zaključiti da je ovo sve, samo ne promišljen način da otvoriš temu sa osobom koju voliš.

Žena je na prvu loptu pretpostavila da je u pitanju stres oko selidbe i novog posla, ali morala je da ga moli da joj otkrije o čemu se radi.

No, njeno "moljenje" pojačalo se kada ju je u toku noći probudio plačući i ridajući, kako ona opisuje.

- Ozbiljno me je pogledao očima punih suza i rekao: "Da li bi razmotrila ideju da uradiš botoks?" - piše ona, prenosi "NYPost".

Kao i svi koji čitaju o njenom problemu, ostala je zatečena, zbunjena i bes je počeo polako da se skuplja u njoj.

brak, krevet, spavaća soba, bračni par, svađa, ljutnja Foto: Shutterstock/VGstockstudio

- Počela sam da se tresem, bila sam besna i povređena. Nije se šalio, ovo ga je uznemiravalo noćima nedeljama unazad. Svaki put od tada kada bi me pogledao, imala sam utisak da me osuđuje i da gleda u bore na mom licu - navodi ona.

Od te noći, izbegavali su da uopšte pominju šta se desilo i trudili su se da situaciju okrenu na šalu. Međutim, neko nije mogao da pusti ideju o botoksu i nekoliko nedelja kasnije.

- U poslednje vreme svaki dan plače, govoreći da mu to pomaže. Nekoliko sati bude nam lepo, a onda primetim da se njegovo raspoloženje promenilo. Sinoć je ponovo pomenuo botoks, iako je pokušavao da ga uokviri na lakši način. Pitala sam ga šta je to što ga toliko muči. Rekao je, citiram: "Muka mi je da vidim kako se smeškaš i boraš".

Prekipelo mi je. Trenutak tišine prekinula sam predlogom da se razvedemo. Rekla sam mu da svaki put kad ga pogledam, meni je on savršen i pitala sam ga zar ne zaslužujem isto da me tretira. Svesna sam da nisam savršena po pitanju izgleda, ali da mi suprug plače noćima i da mi govori kako mmu je muka kad me pogleda, to nisam ni sanjala da može da mi se dogodi. Imajte u vidu da imam 31 godinu i, ako mu je sad "muka", šta će raditi kada ostarim? - nastavila je.

Na pitanje da li iko misli da ovde ima ikakve šanse za spasavanje ljubavi, većina je napisala da je jedini spas - razvod. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dr Tamara i njen suprug dr Žozinaldo Martins zavoleli su se u Brazilu, a svadbu planiraju u Srbiji

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle