• 7

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona ima 63 godine, on 26 i očekuju dete: Ostvaruje im se želja kao kruna njihove ljubavi

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je razlika u godinama blizu četiri decenije, to ih ne sprečava da uživaju u zajedničkom životu

  • 7

Kažu da ljubav ne zna za godine i granice, pa su tom mišlju "krenuli" i Šeril i Kuran. Ona ima 63 godine, dok je on 37 godina mlađi, dakle Kuran ima 26. Da, zaista neverovatno.

Nedavno smo pisali o njima, kako se bezrezevno vole i da njihova ljubav samo raste. I neka su oni srećni i zadovoljni, okruženi pažnjom i osmesima, ali i pored ljubavi koju gaje jedno prema drugom, žele da imaju i potomstvo. Stoga su angažovali surogat majku da im - rodi dete.

Oni su na "TikTok-u" najavili da očekuju prinovu, ali je ta njihova uzbudljiva najava otvorila Pandorinu kutiju. Mnogima je  glavno pitanje kako je moguće da oni, sa tolikom razlikom u godinama, mogu da se ostvare kao roditelji, piše "Mirror".

- Konačno smo došli do toga da osnujemo porodicu - rekla je Šeril na snimku pokazujući test za trudnoću i objasnivši da su bili kod lekara za surogat i već su čuli prve otkucaje srca bebe. Njenu sreću je delio naravno i Kuran, govoreći "da konačno postaje otac i da jedva čeka da vidi bebu".

@oliver6060 It’s finally happening we’re startung our family @King 🤴🏾 Quran #fyp #agegap #couplegoals #surrogacy #update #baby #finally #thankgod #love #happiness ♬ original sound - Queen cheryl 👸

Međutim, odmah ispod snimka počela je rasprava u komentarima kako se sve to izdogađalo.

Jedno od pitanja je kako je ona uspela da dobije dete, na šta su mnogi sugerisali da je možda "imala zamrznutu jajnu ćeliju". Ipak, svi su ostali bez odgovora jer se Šeril nije povodom ovoga oglašavala.

- Čestitam draga! Nikad nije kasno da se ostvariš kao majka. Obavezno potpiši ugovor sa partnerom da kasnije ne bi bilo problema - glasio je jedan od komentara.

Šeril već ima sedmoro dece i čak 17 unučića. Kuran obožava da se igra sa svima njima, a posebno pokazujući im slike sa ultrazvuka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Miodrag nepokretnu ženu nosi godinama na rukama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Baka

    13. maj 2024. | 20:01

    Ona izgleda kao da ima 83 a ne 63 godine!!! Ovo nije uvrnuto, vec bolesno. Siroto to dete!

    Podelite komentar

  • Stana

    13. maj 2024. | 19:33

    Ja ne mogu da verujem sta citam i sta vidim. Pa da li je to normalno? Kakva ljubav? Hajde ako je on sa njom iz nekog interesa, a da cekaju dete, mani me. Dno dna. Danas sutra treba da umre, a ne da gaji dete. A sta bi covek i mogao da kaze kada se sve poremetilo.

    Podelite komentar

  • Zoran

    13. maj 2024. | 16:36

    Da sam bog nagradio bi ih da žive još 200god zajebo u ljubavi i sreći, "to je ljubav" a pošto nisam, kao običan smrtnik bih ga savetovao pod hitno da otrči ko psihijatra - što pre to bolje po njega.

    Podelite komentar