• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Postoji nešto nalik odnosu roditelja i deteta u govoru tela Hari i Megan, tvrdi ekspert

Vreme čitanja: oko 1 min.

Džudi je i za "Daily Mail" tumačila ponašanje kraljevskog para i istakla da u njemu vidi odnos roditelja i deteta

  • 0
Megan Markl Nigeria Invictus Games Foto: Tanjug / AP

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, više nisu među višim, radnim članovima britanske kraljevske porodice, ali ih to ne sprečava da idu na kraljevske turneje.

Mediji svakodnevno izveštavaju o njihovoj poseti Nigeriji, o aktivnostima u koje su tamo uključeni, međusobnom ponašanju, ali i o Meganinom stilu.

"The Sun" se obratio ekspertkinji za govor tela kako bi uradili analizu ponašanja Harija i Megan, a ona je primetila nešto interesantno.

Džudi Džejms je objasnila da se Megan Markl postavlila kao domaćica i vođa prilikom posete ratnoj zoni, u igranju odbojke i slušanju himne Ujedinjenog Kraljevstva.

- Njen govor tela, kada je stigla u Nigeriju, jeste postavio Harija u veću lidersku ulogu, ali je Megan blistala u talasima zvezdane prašine, osmehivanju i ritualima dodirivanja poput simpatičnog stavljanja ruke na rame, mahanju u stilu onog koje viđamo na crvenom tepihu i skromnom sleganju ramenima - objasnila je.

Džudi je i za "Daily Mail" tumačila ponašanje kraljevskog para i istakla da u njemu vidi odnos roditelja i deteta.

- Postoji nešto skoro kao odnos roditelja i deteta u govoru tela dok Hari i Megan imaju male rituale slične plesu, kada izbegavaju da puste ruku jedno drugom čak i na sekund - smatra ona.

Džudi kaže i da se čini da se oni neprestano dodiruju radi naklonosti i da bi ostvarili taktilnu vezu i, na neki način, tešili jedno drugo u javnosti.

- Megan je ta koja je ponovo zadužena za upravljanje i ono što liči na kontrolu, dok drži Harija za zglob, u prilično majčinskom stilu - smatra ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Arči je danas napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle