• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Verenik joj umro na dan venčanja, a onda je otkrila tajnu koju je od nje vešto skrivao

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kako se nositi sa ovakvim besom, nakon što osoba koja je to izazvala nije više među živima?

  • 0
Kaitlin Palmieri Foto: Kaitlin Palmieri/Instagram

Kejtlin Palmijeri je trebalo da sklopi brak sa svojim verenikom Erikom u avgustu 2020. godine. Međutim, na dan venčanja, rano izjutra, Erik je iznenada preminuo.

Kejtlin je tada imala 35 godina i bila je sigurna da joj je iznenadni srčani udar odneo ljubav njenog života u 33. godini života. Tuga i bol bili su užasni, a onda se pridužio i bes kao treće osećanje, kada je otkrila veliku tajnu čoveka, za kog je mislila da je "onaj pravi".

Dvadesetog novembra 2023. godine, treblo je da bude njegov 37. rođendan, a tada je saznala da ju je Erik varao sa ženom više od godinu dana pre njegove smrti.

- Želela sam da eksplodiram od besa. Osećala sam se kao da sam zarobljena emotivno i da ne mogu nigde pobeći. Njega nije bilo više, pitanja ostaju bez odgovora, a moj bes ostaje da čuči u meni. Očajnički sam želela da mi neko kaže da to nije istina. Ali, u dubini duše sam zanla da jeste. Htela sam puknem od besa - navodi Kejtlin za "NYPost".

Na društvenim mrežama, Kejtlin je naišla na neobičnu objavu posvećenu njenom preminulom vereniku. U početku nije mnogo razmišljala o nečijoj počasti za njenog verenika, ali joj "srce nije dalo mira".

Kaitlin Palmieri Foto: Kaitlin Palmieri/Instagram

Prvo je pomislila da je u pitanju slučajnost - da su obe žene patile za pokojnim partnerima, po imenu Erik, koji sasvim slučajno dele isti rođendan. Međutim, pomisao na to joj nije dalo mira. Javila se toj ženi i saznala da su više od goinu dana delile istog partnera.

Anonimna ljubavnica poslala je sve fotografije i snimke koje je imala sa Erikom.

- Plakala sam prvih nekoliko dana. Jednostavno se ne može poreći njegovo patološko, narcisoidno ponašanje. Nisam mogla da pogledam sebe u ogledalu, a ni svoje roditelje u oči. Oni su se u svojim kasnim sedamdesetim godinama toliko zalagali za nas i naš zajednički život - navodi Kejtlin.

Znajući za sva prljava masla koje je skrivao od nje, Kejtlin se iselila iz zajedničkog stana i otišla nazad kod svojih roditelja, koji su joj pomogli da se izbori sa depresijom, anksioznošću i posttraumatskim stresnim poremećajima koje je pretrpela otkako je otkrila prevaru  svog nekada dragog verenika.

- Izgubila sam sve, čak i ona lepa sećanja na njega i na nas, počela su da se gube. To je njegova krivica. Imam svako pravo da budem ljuta, onoliko koliko osećam da treba - rekla je Kejtlin.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta misli Bogoljub Karić: Da li treba podeliti imovinu nakon razvoda?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle