• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Udala se i razvela od duha Edvarda: Sad usvojila lutku klovna, na kojeg je neverni bivši ljubomoran

M. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Međutim, sada je njen bivši muž, duh viktorijanskog vojnika - ljubomoran, i nikako ne želi posednutog klovna u kući

  • 0

Ovo je priča o paranormalnom ljubavnom trouglu. Bizaran život žene koja se predstavlja kao Brokard (40) i koja tvrdi da se prvobitno udala, a potom i razvela od duha - dobio je novi obrt. Sada je pomajka posednutog klovna, na kojeg je - njen bivši (muž/duh) ljubomoran.

Brokard se, kako je obelodanila u snimku na svom "Instagram nalogu", venčala sa viktorijanskim vojnikom Edvardom, ali su se posle izvesnog vremena i razišli kada je otkrila da je on vara. Nedavno je čak bila i na Balkanu da uči tajne zanata od veštica, kako bi se zaštitila od đavola i bivšeg muža- duha kada je uhodi.

Ova inače pevačica i tekstopisac sada je usvojila opsednutog klovna nakon što se "povezala" sa njim tokom noći koju je provela u motelu "The Clown" u Nevadi. Od tada je obišla SAD sa tom lutkom, a potom se vratila kući u Oksfordšir kako bi sprovela istragu o paranormalnim pojavama vezanim za njenog usvojenog klovna.

Međutim, kako sada kaže, a prenosi "NY Post", njen bivši Edvardo postao je ljubomoran - i ne želi klovna u kući.

Magnet za duhove, Brokard je naišla na posednutog klovna dok je obilazila svet snimajući seriju ukletih lokacija za svoju TV emisiju. Kako prenosi, Edvardo je do sada bio miran kada bi ona komunicirala sa drugim duhovima, ali se izgleda njegova nemirna duša sada uznemirila pri pomisli da mu je bivša žena dovela još jednog duha preko praga.

- Mogu odmah da kažem kada Edvardo ima šta da kaže, njegova energija je veoma moćna. Njegovo prisustvo je ovih dana bilo veoma upadljivo. On ne voli klovna, kojeg stalno nalazim pored vrata. Suptilnost nije Edvardova jača strana. Ali nema šta da brine, jer nemam nameru da se udam za duha klovna. On je ovde samo u istraživačke svrhe, a ja definitivno ne želim da ulazim u paranormalni ljubavni trougao - ističe Brokard, koja pretpostavlja da je Edvardo možda pokupio i neku lošu energiju od opsednutnog klovna i da samo pokušava da brine o njoj.

Na putovanju u čuveni "Motel Klovn", Brokard je momentalno "gravitirala ka klovnu" i povezala se s njim zbog njihove ljubavi prema pozorištu i izvođenju. Bar ona tako kaže. Takođe i dodaje da joj je duh zarobljen unutar klovna odmah otkrio da je on karnevalski klovn i da je izmučena duša koja je dane provodila nastupajući za publiku koja nije marila i ismevala ga je zato što nije smešan.

- Kada se povežem sa duhovima, često se prvo povežem sa njihovim emocijama. Ponekad se nespokojni duh veže za fizičko lice, u ovom slučaju ova lutka je nekada bila u vlasništvu ili je došla u kontakt sa čovekom koji je radio kao klovn - rekla je ona i dodala:

- Ovaj čovek je bio mučen svojim snovima o uspehu, ali je osuđen na život na karnevalu gde je bio nedovoljno cenjen. Pretpostavljam da kao umetnik mogu da se poistovetim sa ovim, pa osećam da je zato izabrao mene da prenesem ovu poruku.

Brokard je odmah osetila da želi da spase klovna, a motel je pristao da joj dozvoli da ga usvoji kako bi sprovela potpunu istragu o paranormalnim pojavama koje mogu da joj pruže više informacija ili čak da uhvati dokaze o njegovom posedovanju.

- Osećam kao da sam prinuđena da saznam više o ovom čoveku i osećam da želi da bude spasen. "Motel Klovn" je takmičarska sredina za klovnove, ima ih na stotine koji se bore za pažnju posetilaca, pa sam želela da vidim kako će se ponašati u različitim sredinama. Trenutno znam samo delove informacija o njemu, tako da ću u narednim mesecima pokušati da razumem više - prenosi ova neobična žena.

Ovaj motel inače je prijavljen kao jedna od najukletijih lokacija u Nevadi. Veruje se da u toj oblasti deluju mračne sile.

- Preko puta je i groblje, tako da ovo i nije najveselije mesto, a opet ironično, tu su i klovnovi donirani iz celog sveta, za koje se veruje da imaju duhovne veze koje prethode njihovom dolasku u muzej - objašnjava Brokard.

Nakon što je napustila motel, Brokard je putovala po SAD sa klovnom pored sebe, odvela ga je u Holivud, čak su imali i ludi noćni provod u Las Vegasu, ali do sada je "pokazao" samo suptilne pokrete i znakove posedovanja, kako tvrdi ova žena.

- Do sada je bio miran entitet. Često se kreće sam, ali ništa što bi me uzbunilo. Nadam se da se to neće promeniti sada imam dva duha u kući! - zaključuje Brokard.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: U zemaljskom raju nalazi se hotel u kome niko ne sme da prespava

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle