• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Test ličnosti: Odaberite trougao i saznajte da li vam je važnije prijateljstvo, posao ili nešto treće

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zanimljiv način da saznate nešto novo o sebi

  • 0
Test ličnosti, trougao Foto: Shutterstock

Testovi ličnosti često mogu otkriti o nama i ono što ni sami ne znamo. Brzi i kratki, pomažu nam da bolje upoznamo sebe. Ovaj zanimljivi test sa trouglovima će vam se dopasti.

Trougao simbolizuje neku vrstu promene ili razlike. Pomoći će vam da razumete bolje sebe i svoje prioritete, a i zanimljiv je način da upoznate neke svoje karakterne osobine i pronađete fokus u životu, piše " The Minds journal".

Na slici se nalazi pet trouglova, a na vama je samo da odaberete jedan od njih.

Trougao broj 1

Ako ste izabrali ovaj trougao, onda znajte da vam je prijateljstvo najveća vrednost koju imate u životu. Uvek ste spremni da pomognete prijateljima kad god su potrebni. Oni znaju da se mogu osloniti na vas jer ih neće prevariti ni povrediti.

U svakom trenutku ćete se potruditi da im pomognete da reše probleme, a da ne krivite njihove nedostatke ili nemogućnost rešavanja. Zato vas i poštuju zbog ljubazne prirode.

Trougao broj 2

Vi ne da imate velike ambicije, već imate hrabrost da idete do krajnjih granica kako biste ispunili svoje želje i stigli do konačnog cilja. Često preuzimate rizik zarad bržeg dolaska do tog cilja.

Za vas ne postoje ograničenja niti bilo kakve zabrane. Verni ste sebi, verujete i zadovoljni ste onim vrlinama koje imate.

Trougao broj 3

Imate visoku samokontrolu. Uvek možete da regulišete svoje misli, emocije i ponašanje što vam u velikoj meri olakšava da postignete svoje ciljeve. To vam takođe može pomoći da lako i brzo zaslužite poštovanje kolega i okoline.

Osim toga, održavate i bezbednu distancu od drugih, a prijateljstvo započinjete tek posle niza provera poverenja druge strane. Ranije ste bili povređeni i jednostavno ne želite ponovo to sebi da dozvolite.

Trougao broj 4

Postavili ste visoke standarde u svom životu i uvek tražite besprekornost. Bilo da se radi o poslu, emotivnom partneru ili je neka treća sfera uključena, vi želite da budete rasterećeni i bez problema. Težite uspehu i pažljivi ste pri donošenju odluka.

Nezavisni ste i dovoljni sami sebi, pa zato i ne tražite često pomoć drugih kako biste ispunili svoje potrebe. Neki veruju da imate opsesivno-kompulsivni poremećaj.

Trougao broj 5

Vaša glavna vrlina je ambiciozna iskrenost. Brižna ste, otvorena i poštena osoba pa isto to očekujete i od drugih. Posedovanje svih ovih vrlina vam pomaže da rešite probleme sa poslom i životnim okolnostima uopšte.

Upravo zbog ovoga pomenutog, vaši prijatelji su privučeni vama jer traže motivaciju za sebe u vama. Čak i poznanici smatraju da ste veliki optimista.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pogodite ko su: Mnogi kažu da navijaju za Partizan a jednim udarcem mogu da usmrte odraslog lava!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle