• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Samo genije može da razbije ovaj kod za 5 sekundi: Postavite 3 broja na pravo mesto i otključajte katanac

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mislite li da imate ono što je potrebno?

  • 2
mozgalica Foto: Reddit/@aimoushe, Telegraf

Mozgalice su zabavne za rešavanje. Tačno je da neke mogu da budu toliko komplikovane da vas namuče čak i danima, ali zadovoljstvo kada ih konačno rešite je bez premca. A ako se osećate kao pobednik Eurosonga, Švajcarac Nemo Metler, i osećate da možete da "razbijete kod" kako se "hvali" u svojoj pesmi - imamo odličnu mozgalicu za vas.

Vaš zadatak je da dešifrujete slagalicu uz pomoć nekoliko datih tragova koji će vam pomoći da dođete do tačnog odgovora.

Na slici pored brave čiju šifru je potrebno da "razbijete" možete da vidite tri prazna polja. Oni su namenjeni za tri cifre koje će da otključaju bravu.

Ispod se nalaze vaši "tragovi". U prvom kvadratu se nalaze tri broja 6/4/5 i u njemu ništa nije tačno. U drugom kvadratu stoje 5/8/4 i tu je jedan broj tačan, ali na pogrešnom mestu. U trećem kvadratu piše 7/2/8 i dva broja su tačna, ali na pogrešnom mestu. Ista je i situacija sa četvrtim kvadratom i brojevima 3/8/6. U petom kvadratu dva broja od 8/7/3 su tačna, od kojih je jedan je na pravom mestu, ali drugi nije.

Vreme kreće sad!

Ako ste uspeli, čestitamo. Ako ste međutim, kao i većina ostali zaglavljeni sa više pitanja nego odgovora, rešenje možete da pogledate u nastavku teksta/na drugoj strani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Trik za teranje komaraca - potrebna vam je samo jedna voćka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari