• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trio iz "Đavo nosi Pradu" zajedno na sceni: Emili Blant, En Hatavej i Meril Strip referencirale scenu iz filma

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve je počelo sa Strip, koja je u filmu glumila "ledenu kraljicu" Mirandu Pristli, kada je izašla na scenu u losanđeleskom Shrine Auditorium & Expo Hall i zamalo se spotakla o mikrofon

  • 0
Meryl Streep, Anne Hathaway, Emily Blunt, Meril Strip, En Hatavej, Emili Blant, Đavo nosi pradu, SAG Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumice iz filma "Đavo nosi Pradu" Meril Strip, En Hatavej i Emili Blant ponovo su se okupile u subotu uveče.

Od kancelarije magazina "Runway" do scene SAG Awards 18 godina kasnije, tri zvezde su se pridružile jedna drugoj na bini da uruče prvu nagradu te večeri, za najboljeg glumca u humorističkoj seriji, koja je na kraju pripala Džeremiju Alenu Vajtu.

Cela interakcija bila je prožeta energijom kakvu samo ovaj ultimativni modni trio može da ima.

Sve je počelo sa Strip, koja je u filmu glumila "ledenu kraljicu" Mirandu Pristli, kada je izašla na scenu u losanđeleskom Shrine Auditorium & Expo Hall i zamalo se spotakla o mikrofon. Ona je publici rekla da je zaboravila dve stvari: naočare i kovertu na kojoj je proglašen pobednik.

Blant i Hatavej su zatim izašle, držeći svaka po jedan od zaboravljenih predmeta i grleći Strip, otelotvorivši tako svoje uloge ličnog asistenta Emili Čarlton i Endi Saks.

Strip je započela svoj govor: "To je vekovima staro pitanje: gde prestaje glumac, a počinje lik?". Pre nego što je Blant presekla: "Pa, kao što smo upravo videli, Meril i Miranda Pristli su kao bliznakinje".

Strip se nasmejala i odmahnula glavom pre nego što je odgovorila: "Mislim da nisam poput Mirande Pristli".

Pozivajući se na film, Hatavej je dodala: "Ne, ne, to nije bilo pitanje".

Tri zvezde su osim humora servirale i dobru modnu igru. Strip je izgledala predivno u širokoj bordo haljini dugih rukava sa svetlucavim motivima svuda. Dobro ste pogodili, u pitanju je "Prada".

U svom naklonu filmu, Hatavej je izgledala kraljevski u komadu iz kolekcije "Atelier Versace Couture" za proleće/leto 2015.

Njena haljina je imala širok kaiš, dizajn otvorenih ramena i visok prorez do butina, sve u bogatoj sirulean plavoj boji. Sirulean je naravno, nijansa Endinog, "plavog džempera", u filmu koji Miranda tako nemilosrdno komentariše u jednom od svojih legendarnih monologa iz filma.

Izgledajući vatreno kao i njen lik, Blant je odisala elegancijom u prilagođenom "luj viton" komadu. Ansambl je sadržao smeo dekolte koji se spuštao do sredine njenog torza, a donji deo je pratio njene obline.

Kako su se obe glumice u nekoliko navrata složile ovaj film im je zaista promenio život, pa nije ni čudo što stalno nalaze priliku da ga referenciraju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Mitić je zasijala u dve kombinacije: Modni editorijal bogatiji je za još jednu lepoticu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota