• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zendaja pokazala dominaciju i pre dodele Oskara: Krokodilski print i zmijski nakit

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumica je svoj izgled upotpunila "bulgari" nakitom, sa nizom prstenova i delikatnih narukvica od kojih je neke nosila na nadlaktici i podlakticama

  • 0
Zendaya Foto: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Zendaja će ove nedelje biti prezenterka na dodeli Oskara, pa ne sumnjamo da će oživeti ceremoniju i crveni tepih svojom modnom igrom. Ali jedan crveni tepih ove nedelje nije dovoljan: glumica je juče prisustvovala dodeli modnih nagrada "Green Carpet" u još jednom fantastičnom izgledu.

Zendaja je uparila haljinu sa resama modne kuće "Roberto Kavali" iz kolekcije za proleće/leto 2011.

Zendaja je i ovog puta sarađivala sa Louom Roučom, koji je stilizovao glumicu za tu priliku i takođe je bio prisutan na događaju. Glumica je svoj izgled upotpunila "bulgari" nakitom, sa nizom prstenova i delikatnih narukvica od kojih je neke nosila na nadlaktici i podlakticama.

Glumičina kosa, koja se u prirodnim talasima spušta niz njena leđa, takođe je podsećala na Kavalijevu prolećnu kolekciju iz 2011. godine, u velikoj meri inspirisanu boemskim stilom sa blagom oštrinom u vidu detalja i prigušenijim tonovima. Sa krokodilskim printom i nakitom, Zendajin ansambl je sinhronizovan sa onim što nazivamo reptilskom temom, posebno naglašenom narukvicom Serpenti Seduttori na podlaktici.

Zendaja je prisustvovala dodeli modnih nagrada Green Carpet 2024. kao kopredsedavajuća događaja koji su osnovale glavna urednica "Vogue Arabia" za održivost Livia Firt i njena agencija Eco-Age. Zendaji su se pridružile glumice Kejt Blančet, Helen Hant, Džulijana Mur, osnivačica nevladine organizacije The Circle Eni Lenoks, ministarka starosedelaca Brazila Sonja Guajahara i aktivistkinja za klimatsku pravdu iz Ugande Vanesa Nakate. Godišnji događaj iskorištava kolektivnu moć mode i zabave u čast pojedincima i organizacijama koji su ključni za kolektivnu transformaciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Magija na crvenom tepihu: Prelepa glumica se jednim potezom pretvorila u Pepeljugu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota