• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zendaja teniskom estetikom obeležila turneju pre premijere filma: Svi jedva čekaju njen povratak na Met Galu

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Na australijskoj premijeri drame u martu, zvezda "Euforije" nosila je blistavo zelenu "loev" haljinu do poda sa obrisima figure teniske igračice

  • 0
Zendaya Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od početka pres turneje za svoj novi film "Challengers", Zendaja i njen stilista Lo Rouč su se ozbiljno posvetili njenoj estetici u cilju promovisanja novog ostvarenja.

Film, koji će premijerno biti prikazan 26. aprila, govori o ženi po imenu Taši (koju igra Zendaja), profesionalnoj teniserki koja je prinuđena da postane trener nakon što se povredila tokom meča. To je dovodi do toga da trenira svog muža, koji je opisan kao osrednji teniser. Na kraju, nakon niza gubitaka, Taši ga prijavljuje za "izazivač" događaj, gde se pozicionira protiv svog bivšeg najboljeg prijatelja i Tašinog bivšeg dečka.

Uklapanjem teme sa autfitima koje je nosila na crvenom tepihu poentirala je roze-crnom "vera vang" haljinom, koja je imala čipkasti korfej i punu suknju od tila i satena. Izgled je uparila minimalnim dodacima, ulepšavši ga samo jednostavnim dijamantskim minđušama. Na australijskoj premijeri drame u martu, zvezda "Euforije" nosila je blistavo zelenu "loev" haljinu do poda sa obrisima figure teniske igračice.

Dve nedelje kasnije, ponovo je privukla poglede u još jednom "loev" izgledu sa temom tenisa koji je uključivao kratku srebrnu haljinu bez rukava sa plisiranom suknjom, kao i bele cipele sa jarko zelenim teniskim lopticama umesto štikli.

Zatim je nosila belu haljinu - komad sa spuštenim strukom, uključivao je još i visoku kragnu, gola leđa i dubok šlic. Iako je haljina u elegantnom maniru, ako bolje pogledate ispod osnovnog materijala nalazi se mrežica koju inače sadrže pravi sportski odevni komadi. A to može svakako biti referenca i na tenisku mrežu.

Potom je usledila roze polo haljina sa izrezom "žakemis" za događaj u Los Anđelesu. Stajling je asocirao na one ih 1960-ih. Kosa slična Brižit Bardo savršeno je stilizovana odgovarajućom trakom za glavu.

Za televizijska pojavljivanja birala je zelene kombinacije - asocirajući na tenisku lopticu, poput strukiranog sakoa ispod kojeg nije nosila ništa, u kombinaciji sa mini-suknjom, a tu je i tamnozelena suknjica i bluza koje izgledaju kao modna teniska odeća.

Beli dugački top sa golim leđima i široke bele pantalone takođe su referencirali na beli sport.

Ono što fanove najviše raduje jeste Zendajin povratak na Met Galu, koja će se održati 6. maja. Mladu glumačku i modnu ikonu svi žarko očekuju na stepenicama Muzeja. Kao i uvek, izložba diktira pravila oblačenja koja se očekuju od svih prisutnih na crvenom tepihu, a ove godine stroga tema je "Vrt vremena".

Ako vam treba samo jedno podsećanje zašto su svi toliko uzbuđeni da vide šta je pripremila za Met Galu, setite se koliko je pažnje privukla pojavivši se u haljini nalik Pepeljuginoj 2019. godine, što je ujedno bilo i njeno poslednje pojavljivanje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Nole trenirao sa ženom i decom u Monaku: Taru učio kapoeru, Stefan skakao udalj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota