• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

4 ikone mode na okopu u uklopljenim kombinacijama: Najslavnije manekenke ikada i dalje zadaju domaće zadatke

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

One su se pojavile u stilu prepoznatljive elegancije, a izgleda da su se pre toga dogovarale koja će šta nositi

  • 0
Supermodels Printskrin: Youtbe/Apple TV

Slavna četvorka, supermodeli nad supermodelima, ultimativne lepotice i sinonimi za gracioznost, stil, savršeni "catwalk" ponovo su na okopu.

Legendarna grupa supermodela, koju čine Naomi Kembel, Sindi Kraford, Linda Evanđelista i Kristi Tarlington, stekla je svoju večnu reputaciju 1990-ih godina zahvaljujući svojim karijerama koje su definisale i tu, ali i svaku narednu deceniju.

Dame su se ponovo okupile prošle nedelje u Zapadnom Holivudu u Kaliforniji na događaju u cilju promocije novog dokumentarnog filma, "The Super Models". Za deo gde su odgovarale na pitanja, pojavile su se na sceni zajedno sa korediteljima Rodžerom Rosom Vilijamsom i Larisom Bils.

Sindi Kraford je pre dva dana podelila fotografiju na svom "Instagramu" i napravila pravu onlajn pometnju - četiri legende i dalje su inspiracija.

One su se pojavile u stilu prepoznatljive elegancije, a izgleda da su se pre toga dogovarale koja će šta nositi.

Zajedničko Lindi i Sindi su svilenkasti kompleti. Linda se odlučila za braon varijantu, sa potpuno zatvorenim gornjim delom i rolkom. Pantalone su u stilu džeparica, ali širokog kroja. Odlučila se za crne sandale, koje su sakrile dugačke nogavice. Sindi je izabrala pripijeni model nogavica, sa gornjim delom koji pada sa jednog ramena, pokazujući sofisticiranu senzualnost. Ona se odlučila za srebrne sandale i za minimalni nakit - srebrne alke.

Tarlingon i Kembel su se slagale u prozirnim komadima garderobe, iako se Kristi odlučila za dvodelno odelo, a Naomi za lepršavi minić.

Tarlington je nosila tamnoplavo odelo širokih nogavica sa crnim prozirnim gornjim delom i crnim grudnjakom ispod i dodatkom crnih špicastih salonki. Kembel je izgledala šik u crno-beloj midi haljini sa plisiranom suknjom sa prozirnim rukavima. Haljina je imala belu kragnu i detalj sa crnim dugmićima koji su se spuštali niz prednju stranu. Dodala je crne hulahopke i crne satenske salonke.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Prelepa Sindi Kraford bez šminke u sauni pleni lepotom i krajem šeste decenije života

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota