• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi znamo za Zoricu, sestru bliznakinju Mirjane Bobić Mojsilović, a ovo je Gordana: Uz majku njih tri blistaju

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogled na majku govori sve o ćerkama

  • 0
Mirjana Bobić Mojsilović promovisala novi roman Foto: Marija Mlađen/ATAImages

Književnica, slikarka i TV lice Mirjana Bobić Mojsilović svakom svojom pojavom zrači inspirativnošću, šarmom, originalnošću. Njena lepota i kreativnost uvek su privlačili pažnju, a posebno je svima zanimljiva činjenica bila da ona ima i sestru bliznakinju.

Zorica Tomić, profesorka kulturologije i komunikologije, potvrdila je da obe bliznakinje mogu biti živi primer spoja lepote i intelekta. A javnost manje zna da one imaju i sestru Gordanu.

Najsvežija fotografija Mirjane Bobić Moijsilović na "Instagramu", jednostavno opisana kao "Mama i sestre", pokazuje porodično blago poznate slikarke. Njih tri sa majkom, u svečanim stajlinzima, spremne za svadbeno slavlje, pokazuju bliskost, različite stilove, ali i odmerenost i sklad.

Dok se Mirjana opredelila za zlataste nijanse, te je preko nežne toalete obukla mrežasti kardigan, Zorica je klasiku kroja iskazala lila tonovimal i tako postigla kompletnu eleganciju. Gorgana je crno-beli stajling obogatila neprolaznim komadom nakita - bisernim minđušama, koje su naglasile svečanost prilike.

Jedan komentar bio je kompletan opis četvrte dame: "Mama Radino držanje i stav za desetku!" 

Ako se neko pitao na koga su tri sestre, ova fotografija mu je dala odgovor. Gospođa Rada je pokazala da maksimalna stilizovanost svoju punoću dobija tek jasnim stavom, koji dolazi prirodno, ali i životnim iskustvom, obogaćivanjem sebe... Pogled na majku govori sve o ćerkama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota