• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nova kolekcija Jelene Đukanović ekskluzivno predstavljena na Adria Summit-u

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svakim korakom revija je pokazivala da je moda ne samo izraz stila i trendova, već i dubokog emocionalnog i kreativnog iskustva koje je mlada dizajnerka uspela da dočara tokom trajanja celog eventa

  • 0
Modna revije Jelene Đukanović Foto: Mladen Nadj

Na prestižnom događaju Adria Summit, koji je okupio poslovne lidere iz celog sveta, istakla se i modna revija Jelene Đukanović, dizajnerke koju su fanovi mode zapamtili nakon što su njeni radovi završili na naslovnici veb-izdanja italijanskog "Vogue-a".

Svet mode s nestrpljenjem je iščekivao reviju Jelene Đukanović i njene kolekcije "Inner Voice" koja je osvojila srca kako domaćih, tako i internacionalnih ljubitelja mode, koji su imali priliku da prisustvuju nesvakidašnjem modnom događaju prožetom energijom i kreativnošću.

Modna revija Jelene Đukanović Foto: Zoran Mirčetić

- Kolekcija predstavlja odu lepoti prihvatanja unutrašnje istine, objedinjenoj sa suštinom moderne ženstvenosti u njenom najčistijem obliku. Svaki komad kolekcije svedoči o nevidljivim narativima, dok naziv se pod nazivom “Inner Voice” predstavlja simfonija urbane sofisticiranosti - rekla je Jelena.

Modna revije Jelene Đukanović Foto: Mladen Nadj

Modna revija, koja je održana u Lounge Golf klubu Kempinski Adriatic hotela, bila je spektakularna, posebno jer su na pisti bili čuveni slovenački top modeli koji su s lakoćom nosili komade iz kolekcije, dok su samoj reviji prisustvovali i neki od najpoznatijih imena modne industrije. Među njima je bio i Ashok Murty, čuveni stilista, čija je prisutnost samo dodatno podigla atmosferu događaja.

Modna revija Jelene Đukanović Foto: Andrej Nihil

Svakim korakom revija je pokazivala da je moda ne samo izraz stila i trendova, već i dubokog emocionalnog i kreativnog iskustva koje je mlada dizajnerka uspela da dočara tokom trajanja celog eventa.

O spektaklu večeri govori i muzička podloga podržana od poznate manekenke i DJ umetnice Nadežde Dimitrijević, koja je bila neizostavan deo revije.

Ona je nosila komade iz kolekcije na pisti, a potom je svojom muzikom i energijom dodatno začinila after-party nakon revije, što je dovelo do savršenog spoja mode i zabave.

Modna revija Jelene Đukanović Foto: Andrej Nihil

Ova revija je imala poseban značaj za Jelenu Đukanović, jer je označila početak nove faze u njenoj karijeri. Svi komadi iz kolekcije "Inner Voice" su sada dostupni u limitiranoj seriji na sajtu jelenadjukanovic.com, što je dodatno oduševilo ljubitelje mode.

Modna revija Jelene Đukanović na Adria Summitu je bila kombinacija umetnosti, muzike i stila, čineći je jednim od najzapaženijih događaja ove godine u svetu mode.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dve modne revije inspirisane nasleđem Jelene Savojske u Italijanskoj ambasadi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota