• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelisaveta Orašanin bira vrlo interesantan staljing: Šta je "dad style", koji je vešto primenila

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Komplet je odlično uklopila uz jednobojne patike

  • 0

Glumica Jelisaveta Orašanin podelila je još jednu galeriju fotografija na svojim društvenim mrežama i inspirisala pratioce još jednim zanimljivim stajlingom.

Već smo imali prilike da primetimo da redovno prati nove trendove i da uživa da pokazuje svoje viđenje populanih stajlinga. Ovooga puta glumica se fotografisala u zanimljivom bež kompletu.

Naime, odelo je oversajz kroja i dok su pantalone u ovoj nijansi sa tako širokim padom uvek dobar izbor, ono što dodatno privlači pažnju jeste "fora" na struku.

Pantalone su šivene tako da izgleda kao da su povrnute i otkopčane, a dubina je taman na kukovima, što je pravi spoj dva modna trenda - oversajzd i plitkih pantalona.

Čistobele patike uvek su dobar izbor uz ovakve kombinacije.

Sako je veći i kompletira pantalone, a ono što kod njega primećujemo jeste da je šiven poput muških modela sakoa - sa širokim naramenicama. Zbog namerno većih odevnih komada, kontrast je zadala uska rebrasta majica na debele bretele. Time Jelisaveta jasno pokazuje da je u pitanju "dad style"modni trend. 

Ovaj trend uzeo je maha kada je počela da se vraća moda ranijih godina, pa su devojke počele da nose garderovu svojih očeva ili deka. Sada, dizajneri su počeli više pažnje da obraćaju na takav stil odvanja, pa sada već uveliko možete naći ovakve stajlinge i u ženskim sekcijama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bata Spasojević obeležava 30 godina karijere

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota