• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kraljica Maksima na Filipinima u papučama i u cvetnim desenima: Ponašanjem pokazala da je žena iz naroda

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holandska prva dama uživa u trodnevnoj poseti ove azijske države

  • 0
kraljica Maksima, Maksima, kraljica na Filipinima Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Holandska kraljica Maksima se uvek trudi da ispuni svoja očekivanja kada su njene obaveze u pitanju. Tako je ova lepa Argentinka došla u trodnevnu posetu Filipinima u svojstvu specijalnog zastupnika generalnog sekretara Ujedinjenih nacija za inkluzivno finansiranje razvoja.

Sastaće se sa predsednikom države i najvišim finansijskim zvaničnicima, a poseta će se fokusirati na unapređenje ključnih temeljnih elemenata za finansijsku inkluziju. Ona je pre današnjeg dolaska u glavni grad Manilu, posetila i zajednicu ribara na ostrvu Talim gde je uživala u, za nju, neobičnoj kulturi ove nacije.

Za tu zgodu, kraljica Maksima se odlučila za vedru dugu haljinu pretežno plave boje, ali sa detaljima crvenih cvetova koja ima tri-četvrt rukave. Zanimljivo za jednu kraljicu, ona je viđena u papučama, a i kako bi drugačije pošto je imala tu priliku da i plovi čamcem sa filipinskim ribarima, sa sve prslukom na sebi. Teget boju papuče uklopila je sa neseser-torbom iste boje. Iz ruku ne ispušta šešir koji joj je preko potreban zbog velike vrućine, a takođe oči je zaštitila naočarima. Ceo izgled upotpunila je dugim, plavim visećim minđušama.

Po izlasku sa čamca, tamošnja žiteljka je kraljicu Maksimu "okitila" nekom vrstom lente plave boje, sa velikim žutim cvetom, očigledno nešto što je običaj u njihovoj kulturi.

Maksima nije skidala osmeh sa lica, pa se ne sumnja da je uživala u ovoj poseti i da će se iz ove azijske države u kojoj nije bila još od 2015. godine, vratiti puna utisaka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jovanka je već 11 godina vulkanizerka: “Ruke se operu, obraz nikad”

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota