• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Beogradskom sajmu dva velika događaja: Prvo Sajam tehnike, potom predstavljanje gejming industrije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi se završava 24. maja, drugi počinje par dana kasnije

  • 0
Sajam tehnike Foto: Telegraf.rs
  • Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća održava se 21-24. maja

  • Predstavljanje gejming industrije sledi potom, 28. i 29. maja

  • Prošle godine, prvu manifestaciju posetilo je skoro 19.000 ljudi

Na Beogradskom sajmu će tokom maja biti održane dve sajamske manifestacije i to Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća i predstavljanje gejming industrije, objavljeno je na sajtu Beogradskog sajma.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća biće održan od 21. do 24. maja, najstarija je tehničko-tehnološka izložbena manifestacija u ovom delu Evrope, specijalizovana za oblast proizvodnih tehnologija, prenosi Tanjug.

Prvi put je organizovan 1937. godine i iz njega su se razvili skoro svi veliki sajmovi, a ova manifestacija je pravo mesto za promociju četvrte industrijske revolucije - Industrije 4.0.

Reč je o digitalizaciji koja je unela revolucionarne promene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnost i unapređenje konkurentnosti.

Ovaj koncept ukazuje na nove mogućnosti i izazove, usmerava na prepoznavanje novih uticaja i posledica ubrzanih tehničko - tehnoloških dešavanja.

Akcenat sajma je na inovacijama i novim tehnologijama, na tzv. fabrikama budućnosti i industrijskoj automatizaciji, elektroenergetici i energetskoj infrastrukturi.

Prošle godine je na sajmu tehnike učestovalo 485 izlagača, od čega je inostranih bilo 220, a manifestaciju je posetilo 18.890 ljudi.

Predstavljanje gejming (gaming) industrije na Beogradskom sajmu biće održano 28. i 29. maja, kada će osim upoznavanja sa najsavremenijom ponudom iz ove oblasti, moći da se kupi željena oprema, obezbede softverska podrška i prateći servisi.

(Ubrzanje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ubrzanje Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari