• 4

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mislili ste da nema jeftinih placeva blizu Beograda, prevarili ste se: Na 40 minuta od centra cene od 25.000 €

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ne samo da je lokacija lepa i blizu Beograda, već nudi i bezbroj placeva na prodaju po povoljnim cenama

  • 4

Prvi maj uvek nas podseti na veću potreba boravka u prirodi i najčešće se tada javlja želja za pronalaskom placa sa kućom ili zemljištem gde možete da stvorite svoju oazu mira. Ekipa Telegrafa uspela je da pronađe mesto na svega 40 minuta od Beograda, gde se cene placeva kreću već od 25.000 evra, dok za one sa kućom treba da izdvojite od 60.000 evra. 

U pitanju je naselje Trešnja, kod istoimenog podavalskog jezera, na oko 30 kilometara od centra Beograda. Prema nekim pričama, naselje je dobilo baš ovaj naziv jer samo tamo uspevaju trešnje veličine omanje šake.

Ne samo da je lepa i blizu Beograda, već ova lokacija nudi i bezbroj placeva na prodaju po povoljnim cenama.

15 ari za 25.000 evra

Građevinsko zemljište od 15 ari prodaje se za 25.000 evra. Navodi se da plac ima struju i vodu, a da je asfaltni put na 70 metara od placa.

U oglasu se dodaje da plac ima pogled na Kosmaj i okolinu.

Deo placa pod zasadom voća

Plac od 63 ara može biti vaš za 38.000 evra, a zanimljivo je i da je deo placa već pod zasadom voća. Navodi se da do placa postoji priključak za struju i vodu.

Plac na uzvišenju

Plac na uzvišenju, sa kog se, kako navode, pruža lep pogled ka Kosmaju i okolini, košta 48.000 evra. Građevinsko zemljište ima 80 ari, dok je struja izvedena do placa, a izvor vode se nalazi na samom placu. Takođe do placa vodi asfaltni put.

Kuća sa garažom 60.000 evra

Ako biste već gotov proizvod, odnosno plac sa kućom, to zadovoljstvo vas na Trešnji košta 60.000 evra.

Kako se navodi u oglasu, kuća od 76 kvadrata na 10 ari  placa, se nalazi u blizini gradskog prevoza i prodavnice. Prizemlje funkcioniše kao komforan dvosoban stan, sa dve terase. U prizemlju se nalazi i garaža.

"Priključena je trofazna struja, voda je iz cisterne zapremine 16m3 sa hidroforom. Na podovima u sobama je postavljen parket, a u kuhinji i kupatilu pločice. Kuća je uknjižena i odmah useljiva", navodi se u oglasu.

Takođe, tavanski prostor, kako se navodi, možete iskoristiti za zasebnu stambenu jedinicu.

Kuća poseduje i dvorište u kom su zasađeni četinari.

Novija gradnja - 79.000 evra

Na oglasima smo naišli i na kuću od 60 kvadrata, novije gradnje, koja se prodaje po ceni od 79.000 evra. U pitanju je plac okružen borovom šumom koji gleda na Kosmaj.

Kako se navodi u oglasu, kuća se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, terase i galerije. Ima garažu i dva ulaza u kuću.

Kuća je i energetski efikasna, odnosno poseduje solarne panele. Nalazi se na 26 kilometara od Beograda, dok je Avalski put od kuće udaljen na kilometar.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    4. maj 2024 | 14:02

    Joj ovo je divno. Trešnja je naselje na samo 40 kilometara od Banjice Avalskim putem. Živeo sam na Kragujevačkom putu na Avali, desetak kilometara pre naselja Trešnja, priroda je divna jes da do Beograda treba satipo ali onaj ko ne ide na posao i u školu može lepo da živi. Doduše i sve institucije (ambulante, pošte, prodavnice) nema u blizini ali je jako mirno. Civilizacije nema u blizini

  • Saša

    4. maj 2024 | 13:09

    Ima robe sa "greškom" uvek ispod cene, sve što valja na Trešnji i okolini je 150.000+

  • skupoje menimnogo

    11. maj 2024 | 17:46

    Skupo ko žara ako nema nikakve infrastrukture, prodavnica, ambulanta ako ujede zmija, vode, struje, spor internet, posta,... nekretnina koja ne moze da se iznajmljuje stoji i propada polako.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>