• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

WienerAI kombinuje popularnost memova sa naprednom AI tehnologijom

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uskoro stiže novi kripto koin za gledanje koji obećava odličnu zabavu i potencijalno visok prinos. To je meme koin WienerAI (WAI). Ovaj projekat kombinuje meme sa mogućnostima veštačke inteligencije i ima za cilj da izgradi snažnu zajednicu i nagradi njene pristalice

  • 0
WienerAI Foto: Promo

Platforma je nedavno započela fazu pretprodaje svojih originalnih WAI tokena i već je prikupila više od 600.000 dolara za manje od nedelju dana.

Rani investitori mogu nabaviti WAI tokene po ceni od samo 0,000702 dolara po tokenu tokom pretprodaje. Međutim, očekuje se da će ta cena rasti kako se bliži kraj pretprodajnog perioda.

WienerAI - humor, inovacija i potencijalna vrednost

WienerAI se ističe svojom jedinstvenom kombinacijom humora i stvarnih planova za korišćenje napredne veštačke inteligencije. Ta karakteristika ga čini drugačijim od tradicionalnih memova kriptovaluta kao što je Dogecoin. Token ne cilja samo na kratkoročni uspeh, već ima ambiciju da postane trajna vrednost na tržištu.

WienerAI Foto: Promo

Prema WienerAI whitepaper-u, platforma predstavlja Wiener Dog-a kao „najmoćnije kibernetičko biće u univerzumu“ sa stalnim fokusom na poboljšanje svojih AI sposobnosti.

Platforma jasno definiše svoje ciljeve, uključujući planove za listing na vodećim kripto berzama. Neki od istaknutih kripto analitičara, uključujući Jacob-a Bury, ističu potencijal WAI tokena za impresivne dobitke. U nedavnom videu, Jacob je istakao potencijal WienerAI-a da pruži značajne dobitke ranim investitorima, do 100 puta.

Uz ograničenu ponudu od 69 milijardi tokena, WienerAI se fokusira na tehnološki napredak i dugoročnu održivost. Pored toga, WienerAI pametni ugovor je revidirao Coinsult, što dodatno podržava poverenje u platformu.

WienerAI je revolucija kripto sveta u zabavi, tehnologiji i profitu

WienerAI je izuzetan novi mem token koji obećava da će uzdrmati kripto svet svojim jedinstvenim konceptom i vizijom. Inspirisan pričom o ekscentričnom naučniku koji je stvorio AI entitet povezan sa DNK kobasice, ovaj token se ističe kombinacijom zabave i tehnoloških inovacija.

WienerAI Foto: Promo

Centralna tema „Vojske kobasica“ zanimljiva je zajednici, slično kao što je Dogecoin inspirisao „vojsku dužda“. Međutm, WienerAI ide korak dalje povezujući svoju priču sa zanimljivom tehnologijom i stvarnom korisnošću za vlasnike tokena.

Od samog početka, zajednica je pokazala ogromnu podršku, što je jasno vidljivo u rekordnom prihodu od preko 600 hiljada dolara u pretprodaji za manje od nedelju dana od lansiranja. WienerAI nije samo zabavan, već i profitabilan, sa visokim APY od preko 1300% za rane investitore u programu zalaganja.

Ulaganje u WAI token donosi pasivni prihod kroz stejking. Sa predstojećim listingom na berzi, očekuje se značajno povećanje vrednosti. Sa više od 760 miliona uloženih WAI tokena, ova platforma očigledno ima poverenje zajednice.

Jedinstveni mehanizam ulaganja podstiče dugoročno držanje tokena, umesto kratkoročnog modela „pump and dump“. Ovo će osigurati stabilnost i održivost rasta tokena dok se priprema za šire tržište.

WienerAI donosi ne samo šalu već i stvarne mogućnosti zarade i rasta, što ga čini zanimljivim izborom za investitore i entuzijaste kripto sveta.

Mnogi u kripto zajednici veruju da bi WienerAI mogao doneti deset puta veći prinos investitorima u ranoj fazi.

Posetite WienerAI

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>