• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

99Bitcoins token prelazi cifru od 1.2 miliona dolara u fazi pretprodaje projekta Learn-2-Earn

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Postoji potpuno novi projekat obrazovanja o kriptovalutama na Ethereumu koji privlači pažnju trgovaca: 99Bitcoins token (99BTC)

  • 0
kripto Foto: Promo

Ova platforma Learn-to-Earn je prikupila preko 1.2 miliona dolara tokom faze pretprodaje dok se developeri pripremaju za listanje na berzi u narednim nedeljama.

Posetite 99Bitcoins pretprodaju

Zaradite kriptovalutu dok učite sa 99Bitcoins tokenom

Model Learn-to-Earn je novi pristup koji nagrađuje korisnike kriptovalutom za aktivno sticanje znanja i veština o kriptovalutama.

Umesto samo čitanja online sadržaja, sa 99Bitcoins tokenom, korisnici će zaraditi pravu kriptovalutu završavanjem kurseva i unapređivanjem svoje obrazovne karijere.

Na primer, zamislimo da neko želi da nauči kako da čita grafikone sa svećama za trgovanje. Koristili bi 99Bitcoins obrazovnu platformu da gledaju tutorijalne video snimke i polažu testove kako bi testirali svoje znanje. Zauzvrat, korisnik bi zaradio 99BTC tokene kao nagradu.

Što više modula za učenje korisnik završi, to će više 99BTC-a zaraditi - što znači da je svako podstaknut da nastavi proširivati svoje znanje.

Ova ideologija je pomogla 99Bitcoins tokenu da privuče pažnju masa, sa preko 3.000 ljudi koji su sada deo Telegram kanala projekta.

Rani uspeh pretprodaje 99BTC-a podstaknut nagradama za staking

Uzbudljivost oko modela Learn-to-Earn pretočila se u uspešnu rundu pretprodaje za 99Bitcoins token.

Projekat je prikupio 1.2 miliona dolara od investitora koji žele da se uključe u rani stadijum. Oni koji investiraju putem pretprodaje mogu kupiti 99BTC po ceni od $0.00104 svaki.

Međutim, pošto je pretprodaja podeljena u faze, ova cena će se povećavati kako svaka faza prolazi.

Jedan od glavnih podsticaja za investitore da se uključe rano je postavljanje stakinga za 99Bitcoins token.

Vlasnici 99BTC-a mogu da stave svoje tokene na staking i počnu da zarađuju nagrade odmah nakon završetka kupovine.

Godišnji prinosi trenutno iznose 1,377%, iako će se smanjivati kako se više 99BTC tokena stavlja na staking.

Ambiciozan plan razvoja i podrška uticajnih ličnosti privlače pažnju ka 99BTC

Tim iza 99Bitcoins tokena ne zaustavlja se na remećenju obrazovanja u kriptovalutama - imaju još veće ambicije.

Kako je navedeno u whitepaperu 99Bitcoins tokena, plan projekta uključuje prelazak 99BTC-a sa ERC-20 tokena na novi BRC-20 standard na Bitcoin blockchainu.

Ova migracija na blockchainu će pomoći u povećanju sigurnosti i omogućiti 99BTC-u da se pridruži nastajućoj ekonomiji tokena na Bitcoin-u.

To je vrsta inovativnog razmišljanja koje rani ulagači veruju da izdvaja 99Bitcoins token od konkurencije. Kripto influenseri takođe su počeli da primećuju planove razvojnog tima.

Na primer - istaknuti jutjuber Majkl Wrubel nedavno je pohvalio 99BTC u videu svom od 312,000 pretplatnika. Sa takvim odobrenjem, nije čudo što je razvojni tim bio dovoljno siguran da najavi ogroman 99,999 BTC airdrop poklon za rane članove zajednice.

Posetite 99Bitcoins pretprodaju

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>