• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Predviđanje cene za Pepe dok doseže novi ATH - Da li WienerAI ima veći potencijal?

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Izuzetno popularna Pepe (PEPE) kriptovaluta ponovo privlači pažnju nakon eksplozivnog rasta koji je poslao njenu cenu na novi istorijski maksimum

  • 0
Wiener AI kripto Foto: Promo

Sa "Pepe manijom" koja sada drži tržište, koliko visoko bi ova kriptovaluta sa temom žabe mogla da ide u narednim nedeljama i mesecima?

Posetite WienerAI

Cena PEPE-a raste do novog ATH-a dok obim trgovanja raste

Cena PEPE-a je porasla za 28% od juče i postavila novi rekordni maksimum od 0,0000109 dolara pre samo nekoliko sati.

Iako je kriptovaluta malo povukla nazad na 0,0000105 dolara od tog maksimuma, uzbuđenje oko PEPE-a ne pokazuje znake opadanja.

Podaci sa CoinMarketCap govore neverovatnu priču. Dnevni obim trgovanja PEPEom je eksplodirao za više od 300% na 2,2 milijarde dolara, čime je postao sedmi najtrgovaniji kripto token na svetu.

Dodatno, prema podacima sa CoinGlass-a, otvoreni interes u PEPE perpetualnim ugovorima je skočio za 25% na 118 miliona dolara.

Mnogi pripisuju povratak Reddit legende "Roaring Kitty" na Twitter. Reč je o istoj online ličnosti čije je zagovaranje meme akcija podstaklo da se pokrene istorijski snažan rast cena GameStopa 2021. godine.

Iako Roaring Kitty nema veze sa PEPE, njegov povratak čini se da je privukao pažnju "degen" trgovaca - što se prevodi u potražnju za meme kriptovalutama.

Kuda bi cena PEPE-a mogla ići odavde?

Napraviti logičko predviđanje cene za kriptovalute koje su čisto meme karaktera kao što je PEPE, je izuzetno teško. Ova kriptovaluta nema nikakvu svrhu ili korisnost u pozadini, osim što je napunila džepove mnogih ranih investitora pa je dobila naziv "kulturni kripto coin".

Međutim, kao što je već pokazano više puta, nedostatak korisnosti u stvarnom svetu ne sprečava nužno meme kriptovalute da naglo porastu u vrednosti.

Neki faktori bi mogli ići u korist PEPE-a u pogledu dugoročnih izgleda za rast. Na primer, to je jedna od retkih glavnih meme kriptovaluta navedenih na svim vodećim CEX-ovima poput Coinbase-a i Binance-a.

PEPE takođe ima ogromnu zajednicu, koja se diči sa preko 651.000 pratilaca na Twitteru i 219.000 vlasnika širom sveta. Ako ti brojevi nastave rasti, cena tokena bi lako mogla da se udvostruči ili utrostruči u narednim nedeljama, posebno jer nema otpornih nivoa s kojima bi se borio.

Na dugoročni plan dosta utiče i da li tvorci PEPE-a nastoje da razviju neke praktične upotrebe. Ali čak i ako ostane čista meme kriptovaluta, projekcije cene od 0.00005 dolara (ili više) do kraja godine ne mogu se isključiti.

Naravno, u svetu memetičkih kriptovaluta može se dogoditi bilo šta, pa bi ovu projekciju trebalo uzeti s rezervom - ali je jasno da je PEPE ponovo privukao pažnju u meme kriptovaluta.

Nova meme kriptovaluta WienerAI nudi naprednog trgovačkog bota i visoke nagrade za staking.

Glavna prodajna tačka za WienerAI je njen trgovački bot zasnovan na veštačkoj inteligenciji i alati za prediktivnu analizu.

Bot WienerAI koristi napredne algoritme za skeniranje tržišta i identifikaciju obećavajućih trgovinskih postavki, dajući korisnicima prednost nad svakodnevnim maloprodajnim investitorima.

U osnovi, to je kao da imate profesionalnog analitičara kriptovaluta koji radi za vas. Ali WienerAI ne staje samo na tome - takođe ima za cilj da bude potpuno razvijen kripto ekosistem sa stakingom, mogućnostima zamene, MEV zaštitom i nultim trgovinskim naknadama.

Postavka stakinga posebno je privlačna jer vlasnici WAI tokena mogu zaključati svoje tokene i zaraditi godišnje prinose od 547%.

Sa 20% ukupne ponude predviđene za nagrade za staking, razvojni tim očigledno je fokusiran na dugoročni plan. Ovaj pristup izgleda da se isplati - tokom trenutne pretprodaje WAI tokena već je prikupljeno preko 1,7 miliona dolara.

Rani investitori mogu kupiti WAI tokene po sniženoj ceni od 0,000706 dolara tokom pretprodaje.

Gledajući unapred, "Masterplan" WienerAI-a koji je predstavljen u whitepaperu projekta postavlja neke ambiciozne ciljeve. Ovi ciljevi uključuju lansiranje WAI-a na berzama i završetak svetskih marketinških kampanja radi povećanja vidljivosti.

Posetite WienerAI

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>