• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Bred Pit pre 30 godina i sada: Kao da nije ostario ni dana, a i ovi glumci zavidno odolevaju godinama

Vreme čitanja: oko 5 min.

Sa svakim crvenim tepihom kojim je Pit prošao ove sezone, još više smo uvereni da zaslužuje glavnu nagradu za šampionsko starenje

  • 0
Bred Pit Foto-kolaž: Profimedia IFA Film/United Archives / Backgrid/MEGA/The Mega Agency, Pixabay

Glumac Bred Pit (60) u očima je javnosti još odtkako se 1991. godine probio u Holivud ulogom u filmu "Telma i Luiz", a od tada nastavio da glumi u velikim blokbasterima. Lep, visok, plav - osvojio je srca svih dama širom planete.

Ono što najviše interesuje javnost, a i stručnjake za lepotu, jeste kako on kao šezdesotogodišnjak odoleva godinama?

Njegov izgled od pre 30 i više godina do danas varirao je samo u stilovima frizure i po kojom borom smejalicom. On ne stari unazad kao Bendžamin Baton, ali primetno je da je ostao "zarobljen" u svojim 40-im.

Sa svakim crvenim tepihom kojim je Pit prošao ove sezone dodele nagrada, još više smo uvereni da zaslužuje glavnu nagradu za šampionsko starenje.

Te 1993. godine Pit je pustio kosu do ramena sa plavim pramenovima i izgledao možda i bolje nego sa kratkom. Snimanje filma "Intervju sa vampirom" 1994. iziskivalo je šest meseci nošenja teške scenske šminke, ali njegova koža je na premijeri izgledala besprekorno. Magazin "People" ga je 1995. proglasio najseksepilnijim muškarcem na svetu, a već 1996. godine, kada se zabavljao sa devet godina mlađom Gvinet Paltrou, niko nije mogao da poveruje da ima i dana razlike između njih dvoje. Izgled, hidriranost i sjaj kože i 1998. je ostao isti, a kosu je vratio u braon boju. Iduće godine za potrebe snimanja "Figh Club"  morao je da transformiše izgled svog tela, ali njegov ten je ostao besprekoran.

On je početkom 2000-ih bio u braku sa Dženifer Aniston, a čini se da je bolje od nje 2003. godine izneo verziju čuvene "Rejčel" frizure, zaštitni znak njegove bivše drage.

Možda njegovo najsenzualnije izdanje - lepota koja dostiže svoj pik 2004. godine sa najkraće ošišanom kosom do tada.

Negde 2005. godine su tek počele da se naziru bore, da bi 2010. godine "sve upropastio" i nadogradio vizuelno stariji izgled puštanjem brade sa primesama sedih. Jednostavno, to nije bio Bred Pit. Podjednako kritikovano izdanje iz 2011. godine sa "jarećom" bradicom mu isto tako "nije leglo".

Već sledeće 2012. se vratio u svoj svojoj lepoti sa dugom plavom kosom. Svežije nego ikad izgledao je 2014. godine, da bi drastična promena usledila 2016. usled razvoda sa Anđelinom Džoli.

Verovali ili ne, 2019. godine se približavao 60. rođendanu, a bio je podjednako dobar šmeker kao 2000-ih. Interesantna je jedna fotografija iz 2020. godine kada se slikao sa 11 godina mlađim Bredlijem Kuperom, na kojoj je, pogađajte, Bred taj koji izgleda mlađe.

Te 2020. godine smo svi mučili neke druge muke, što se i pripisuje stajlingu Breda Pita sa prevelikim džemperima i kaubojski šeširima. Ipak, na crvenom tepihu je kao i uvek bacao sve pred noge.

Kijanu Rivs

Izgleda da unutrašnja lepota i velikodošnost zaista utiču i na spoljašnjost, ako je sudeći po izgledu holivudskog ultimativnog dobrice - Kijanua Rivsa (59).

Rivs je debitovao na velikom platnu 1985. godine, ali je njegova glavna uloga došla četiri godine kasnije u komediji "Bill & Ted's Excellent Adventure". Omiljeni film je iznedrio dva nastavka, ali svoju najveću popularnost, pored "Đavoljeg advokata" duguje upravo "Matriksu".

Globalna akciona zvezda, što je Rivs postao od tog trenutka, sa svojim savršeno oštrim crtama lica i nečim misterioznim u sebi, bio je savršen odabir za ovu ulogu. Tek 2006. smo počeli na njega da gledamo i kao zavodnika, zbog filma "Kuća na jezeru". Možda zahvaljujući tom filmu žene su ga doživele kao onog lepog, ali povučenog dečaka sa kojim nikako ne možete da uspostavite kontakt, jer je zauzet nekim svojim hobijem i svu svoju ličnost bazira na tome.

Ipak, znamo da je Kijanu čovek sa mnogo pozitivnih karakternih osobina, samo je bio racionalan u "hvalisanju" na javnoj sceni.

Kao Džon Vik se pojavljuje 2014. u prvom delu istoimenog filma, a jedina razlika u izgledu iz "Matriksa" su samo - frizura i brada. I u privatnom životu se nadalje držao duže crne kose i brade, pa bi se možda pomislilo da tako vešto krije godine, ali ako malo bolje pogledamo, to kod njega zaista nije slučaj - struktura lica mu je ista, a bore se naziru tek kad se nasmeje svojim dobroćudnim osmehom.

Vensan Kasel

"Žene žele da budu sa njim, muškarci žele da budu kao on", napisali su u "Sunday Times" pre više od deceniju, iako se ta fraza prvobitno odnosila na lik Džejmsa Bonda.

Objektivno gledano, Vensan Kasel (57) nije muškarac koji ima besprekorne karakteristike lepote, ali je svakako na vrhu  liste najvećih šmekera.

Na njemu su vidne i bore i podočnjaci i seda kosa, ali "to nešto" što mu je pomoglo da osvoji i Moniku Beluči, izgleda da je samo bolje sa godinama.

On možda ne izgleda kao da mu je 30, ali je 30 godina razlike između njega i njegove devojke. Ima nečeg u tim plavosivim očima, razbarušenoj blago loknastoj kosi i bisernobelom osmehu. Muževnoj muškosti, da to tako nazovemo.

Džoni Dep

Teško je poverovati da Džoni Dep ima 60 godina, iako se, ruku na srce, njegov izgled znatno promenio u poslednje dve godine.

Ipak, taj fazon večitog buntovnog tinejdžera ga estetki održava. Za razliku od većine, glumac se ne plaši starenja, o čemu je u više navrata i govorio u intervjuima.

Naročito na ekranu, fanovi su se uverili da je Džoni Dep maestro transformacije. Ipak, u poslednje vreme fanovi primećuju i da se struktura njegovog lica znatno promenila, u odnosu na istaknutu stukturu kostiju vilice iz perioda "21 Jump Street". On je 2003. i 2009. godine bio proglašen za najseksepilnijeg od strane magazina "People".

Džoni Dep je poznat po svojoj harizmatičnoj ličnosti, koja je osvojila srca obožavalaca širom sveta. Njegov šarm i duhovitost su bez premca, što teško da može da se izgubi sa godinama.

Od njegovih kultnih uloga u filmovima kao što su "Pirati sa Kariba" i "Edvard Makazaruki" do njegovog portretisanja Ludog Šeširdžija u "Alisi u zemlji čuda", Dep je uvek unosio jedinstvenu harizmu i energiju u svaki nastup.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Za njim žene uzdišu iako je na pragu 7 decenije: Bred Pit oborio s nogu na premijeri u Berlinu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike On