• 2

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ko je dama pred kojom drhti šampion u rvanju Džon Sina? Žena koja osvaja umom, ali i lepotom

Vreme čitanja: oko 4 min.

Da li se i ona odriče majčinstva zbog ljubavi prema Džonu?

  • 2
Šej Šeriacadi, John Cena, Shay Shariatzadeh Foto: FS/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Slavne ličnosti Holivuda, koliko god da su eksponirane, uspevaju da delove privatnog života zadrže podalje od oka javnosti.

Tako i poznati šampion u rvanju i glumac Džon Sina, uspeva da maksimalno ispoštuje želju svoje supruge Šej Šajrijacade da se što manje o njoj saznaje. Ipak, svaka nova inormacija o njoj brzo postaje tema u medijima i na društvenim mrežama.

Ljubavni život Džona Sine je bio pod "mikroskopom" sveta, kada je njegova bivša verenica zvanično raskinula sa njim. Naime, Džon je nekoliko puta iznosio da ne želi da ima decu ili da barem u tom trenutku nije sebe video u ulozi oca. Njegova tadašnja devojka, bivša rvačica Niki Bela, jednom je raskinula zbog te razlike, a kasnije, kada su se verili nakon pomirenja, navela je da je spremna da se odrekne majčinstva zbog njega.

No, gledajući sestru i sve drage ljude kako se ostvaruju u ulozi roditelja, Niki je odlučila da napusti Džona i pođe svojim putem. Džon je nekoliko puta nakon toga menjao mišljenja, govoreći kako želi da joj pruži to, a potom i kako je jasno izrazio stav na samom početku da nije spreman za roditeljstvo.

Pitanje koje mnoge zanima, zbog Džonove prošlosti, jeste to da li je Šej žena koja bi promenila Džona ili se i ona odriče majčinstva? Ili pak, njihovu sreću ne treba kvariti ovim pitanjima.

Ko je Šej Šerijacade?

Šej Šajrijacade je rođena 1989. godine u Iranu. Još kao mala imala je želju da se školuje i obiđe svet. Željnu znanja, put ju je odveo u Kanadu, gde je počela da studira na univerzitetu u Britanskoj Kolumbiji od 2008. do 2013. godine. Kada je diplomirala kao inženjer elektrotehnike i elektronike, započela je svoju karijeru istražujući termalne kamere i video interonske sisteme. Kasnije je radila kao menadžer proizvoda u preduzeću za softvere, gde je prepoznat njen talenat i želja da se razvija u poslu.

- Uvek sam uživala učeći matematiku i fiziku. Moj brat je inženjer i, kada je bio student, sećam se da je jednom došao kući sa projektom o autonomnim automobilima. To je bio momenat kada sam rekla da zaista želim da gradim karijeru u tom smeru - navela je Šej jednom prilikom.

Pored svoje struke, Šej je radila i kao prodajni saradnik za modnu kuću "Ges".

Njen brat nije jedini član porodice koga Šej smatra uticajnim. Njena majka, koja radi kao hirurg, uvek joj je bila podrška, ali i velika inspiracija.

- Najjača i najvrednija žena koju poznajem je moja majka. Najveća lekcija koju me je naučila bila je da budem nezavisna i da se borim za stvari koje želim u životu. Dok je bila na vrhuncu svoje karijere, odustala je od svega da preseli svoju porodicu u Kanadu kako bi nam pružila bolju budućnost. Ona je razlog zbog kojeg se borim da budem najbolja verzija sebe, da budem dobra osoba i da nikada ne odustanem- rekla je za Međunarodni dan žena, prenosi "People.com".

Prvi susret u restoranu

Džon je prvi put primetio Šej kada je bila na večeri sa prijateljima u restoranu u kom je igrom slučaja Džon snimao film.

- Video sam da je tu jedna žena u koju sam gledao i nisam mogao da odvojim pogled od nje - priseća se Sina. Ubrzo, ljubav je počela da "cveta" između njih dvoje i javnost ih je prvi put videla zajedno na crvenom tepihu 2019. godine.

Glumac i rvač ne stidi se da pokaže svoju nežnu stranu i nikako ne beži od toga da hvali svoju drugu polovinu i govori kako je uvek uz njega.

- Došao sam kući sa jednog snimanja, znajući da me sutra čeka jedna malo eksplicitnija scena. Nisam je pominjao pre, pa sam se pripremao da joj saopštim, čisto da se ne bi iznenadila na premijeri filma. Rekao sam joj da moram da snimam scenu u gaćama, ali da će vrlo verovatno da budu vrlo, vrlo kratke. Na to se ona odmah osmehnula i, nekako hladno doduše, rekla samo: "Stvarno? Pa super! Srećno sutra i budi najbolji". To vam dovoljno govori o njenoj podršci i koliko iskreno želi da svaki put budem sve bolji - ispričao je jednom u emisiji kod Elen Dedženeres.

Džon i Šej su imali jedno malo venčanje u oktobru 2022. godine. Ipak, na temu roditeljstva, Džon nije govorio ništa drugačije od prošle veze sa Niki.

- Fokus mi je na ljudima koji su tu i koje volim. Želim da budem dobar muž, sin i prijatelj. Ali iako sam dobar sa decom i iako volim decu, mislim da to nije dovoljan razlog da postanem otac. Samo zato što neko to voli, ne znači da je u tome dobar. Za sada moje mišljenje ostaje na ovome - naveo je on, prenosi "Unilad.com".

Može se reći da se Šej i Džon upotpunjuju. Ona je tu da ga podržava i da zbog podrške zađe s vremena na vreme u njegov svet holivudskih reflektora, a on isto tako ponekad pobegne u jedan svakodnevniji i skoro neprimetan život.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Istoričarka Dijana Vasiljević: Žene su poslednji bastioni odbrane tradicije i čuvarke nasleđa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Ona

Komentari