• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maltretirali su je u školi jer ima dvostruko ime, male grudi i pune usne: Model Rouzi Hantington Vajtli

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok njenog izabranika žene vole, muškarci pred njom gube dah

  • 0
Rouzi Hantignton, Kanski festival 2023 Foto: Tanjug/AP

Na pomen njenog imena svako će prvo pomisliti na vrhunskog modela koji je rame uz rame sa Žizel Bundšen, Alesandrom Ambrozio i Adrijanom Limom hodao modnim pistama u najatraktivnijim modelilma "Viktorijas sikreta". Viktorijin anđeo postala je 2010. godine, a prvi put za nih je prošetala četiri godine pre toga. Rouzi Hantington Vajtli danas proslavlja 36. rođendan.

Rođena je u Devonu u Engleskoj. Deda joj je bio političar Ser Herbert Hantington-Vajtli, prvi baron, njena prabaka je iz porodice imigranata poljskih Jevreja.

- Zadirkivali su me zbog mojih usana", rekla je za GQ i dodala: - Nekada su me zvali 'T*t Lips' jer sam imala velike usne, ali nisam imala grudi. A onda su me zvali 'Kipper Lips', piše "Vogue.co.uk".

Svoju lepotu pokazala je prvo  u reklamama; postala je deo "Harpers Bazarove" listi najbolje obučenih za 2008. godinu, da bi potom primila "El" nagradu za najboljeg modela.

U januaru 2004. godine otputovala je u Njujork na snimanje za "Teen Vogue". Kasnije je debitovala na modnoj pisti zajedno sa Naomi Kembel u Njujorku u proleće 2004.

Fotografisana je za čuveni Pireli kalendar.

Godina 2006. bila je ključna za njenu karijeru. Postaje model za kuću donjeg veša i kozmetike "Viktorijas sikret" (Victoria's Secret), u kolekciji "Coquettish Fetish". Četiri godine kasnije postaje Viktorijin anđeo, kao i deo kataloga kupaćih kostima "SWIM".

U glumačke vode zaplovila je 2010. godine, kada je objavljeno je da će zameniti Megan Foks u glavnoj ženskoj ulozi najnovijeg dela filma "Transformersi".

Nežnost, elegancija, aristokratski izgled i atraktivnost uvek su primetni u njenoj pojavi.

Od aprila 2010. godine u vezi je sa engleskim glumcem Džejsonom Stejtamom. Verili su se 2016. godine, imaju sina i ćerku. Dok njenog izabranika žene vole, muškarci pred njom gube dah.  Svuda se pojavljuju zajedno i važe za jedan od skladnijih poznatih parova.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dekolte Hajdi Klum na dodeli Gremija je najvrelija tema u svetu šoubiznisa: Te grudi su savršene

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Ona