• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odletela sam u Japan i iznajmila oca kako bih izlečila "bol" iz detinjstva

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dan su proveli u porodičnim aktivnostima

  • 0

Fitnes influenserka napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama kada je objavila snimak sa svog putovanja u JapanTajen Rasif je 28-godišnjakinja, koja je iz Singapura doletela do Japana, samo da bi iskusila jedno nesvakidašnje iskustvo, iznajmila oca i provela ceo dan sa njim. 

Kako je navela u snimku, ovo čini kako bi "izlečila" bol ili traumu iz detinjstva, kada ju je otac napustio dok je imala 11 godina.  Ceo dan je provela sa ovim čovekom i navela da pored oca u Japanu možete iznajmiti  i ostale članove porodice, momke, devojke, kao i prijatelje. 

Gospodin Natori ima 63 godine i pre doseljenja u Japan živeo je u Kini i u Singapuru. Sada se ovime bavi, a sudeći po snimku i veoma uspešno.

- Proveli smo dan, koji bi se najbolje opisao kao "dan za ćerke i očeve". Pričali smo, išli u muzej, popili piće i ručali zajedno, a čak mi je davao i životne savete. Možda vam deluje smešno, ali shvatam da ovo iznajmljivanje sa sobom donosi razne benefite. Ovo nekome može pomoći, ko je usamljen u sasvim novoj državi i mislim da svi koji se "iznajmljuju" i glume za taj dan nekog vama dragog, čine odličan posao - navodi ona.

@tyenrasif Healing or weird? ❤️‍🩹🤪 #japantravel #asakusa #travelvlog #dadrental #mentalhealth #fyp #foryou #fypシ #soundsofsea #tunesofsg #tokyo ♬ Taking Off - Tyen Rasif

Tajen pratioce dalje upućuje u priču gospodina Natorija, koji je rekao da je imao razna iskustva sa ljudima. Najčešće ga unajmljuju muškarci, kao vodiča kroz grad, jer se osećaju sigurnijima kada ih vodi neko stariji. Ovo je izabrao umesto mirnog, penzionerskog života, jer uživa da pomaže drugima.

Nakon dana prepunog aktivnosti, došlo je vreme da se raziđu. Tajen navodi da je taj momenat bio pomalo težak, ali i utešan, jer sada ima "tatu u Japanu" sa kojim se nada da će se ponovo sresti. 

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Majka deteta sa autizmom govori kako život ide dalje kad se dođe do ivice

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica