• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Princeza Šarlot slavi 9. rođendan: Ponosni roditelji Kejt Midlton i princ Vilijam podelili slatku fotografiju

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šarlotin mlađi brat proslavio je 6. rođendan prošle nedelje, dok će njen stariji brat napuniti 11 godina 22. jula.

  • 0

Kejt Midlton i princ Vilijam podelili su novu fotografiju svoje ćerke princeze Šarlot, povodom njenog 9. rođendana u četvrtak.

- Srećan 9. rođendan, princezo Šarlot! Hvala vam na svim ljubaznim porukama danas - napisali su princ i princeza od Velsa sliku koja je podeljena na platformama "X" i "Instagram".

Na fotografiji se vidi princeza Šarlot kako se smeje dok pozira u dvorištu. Snimak je uslikala princeza od Velsa.

Inače malo ko u britanskoj kraljevskoj porodici liči na nekog srodnika kao što je to slučaj sa princezom Šarlot, koja izuzetno liči na svoju prabaku Elizabetu II.

Iako se ne zna mnogo o Šarlot - koja je treća u redu za tron - njena mama ju je jednom opisala kao "ona glavna". To je naročito bilo vidljivo na sahrani pokojne kraljice Elizabete II u septembru 2022, kada je Šarlot uočena kako podseća princa Džordža – svog starijeg brata – da se pokloni kovčegu. Takođe je držala svog mlađeg brata princa Luja pod kontrolom tokom ceremonije "Trooping The Color" kada je stavila svoju ruku preko njegove kako bi ga smirila.

Šarlot je poslednji put viđena u javnosti na Božić kada se sa porodicom prošetala u crkvu u Sandringemu.

To je takođe bio poslednji put i da je Midltonova (42) viđena u javnosti pre nego što je Palata 22. marta objavila snimak na kojem govori o svom zdravlju. Kejt je trenutno u fazi lečenja raka nakon dijagnoze.

Tada su mediji otkrili da je čuveni kraljevski par morao da "zašećeri" vest o zdravstvenom problemu Kejtove kako bi je lakše saopštili najmlađem sinu Luisu, kao i da su imali iskren i težak razgovor sa Džordžom i Šarlot.

A dok je Kejt podvrgnuta lečenju, njeni roditelji, Majkl (74) i Kerol Midlton (69), uskaču da pomognu u podizanju svoje unuke tokom ovog teškog perioda.

Inače, Šarlotin poseban dan je svega nedelju dana od rođendana njenog mlađeg brata, princa Luisa, koji je upravo proslavio svoj šesti rođendan. Vilijam (41) i Midltonova takođe imaju i sina princa Džordža, koji će 22. jula napuniti 11 godina.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica