• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nina Seničar proslavila Dan majki u ćerkinom zagrljaju: Dok čeka drugu bebu, uživa porodično

Vreme čitanja: oko 1 min.

Seničar i njen suprug Džej Elis su 11. novembra 2019. dočekali devojčicu po imenu Nora Grejs, istog dana kada je Nina napunila 34 godine

  • 0

Glumica i manekenka Nina Seničar proslavila je Dan majki u zagrljaju svoje ćerkice Nore. Dan majki u Sjedinjenim Državama slavi majčinstvo druge nedelje maja. Dan je namenjen odavanju počasti majkama, bakama, svekrvama i svim majčinskim figurama.

Nina je podelila dirljiv video-snimak iz bašte koji prikazuje kako ćerka leti mami u zagrljaj. Njih dve su nosile haljinice identičnog desena, a Ninin stomak jedva da se nazire iako se porođaj očekuje na leto.

Seničar i njen suprug Džej Elis su 11. novembra 2019. dočekali devojčicu po imenu Nora Grejs, istog dana kada je Nina napunila 34 godine.

Glumica je tu vest proslavila snimkom Elisa i sebe kako drže noge svoje bebe uz napis: "I baš tako naši životi dobijaju potpuno novi smisao. Dobro došla Nora Grejs Elis 8.11.2019".

Otkako je na svet donela njihovu ćerku, Seničar je podelila nekoliko slatkih trenutaka iz njihovog porodičnog života sa obožavaocima, uključujući fotografije na kojima Nora "kuca poruke" i "vozi" svoj ružičasti električni džip, u božićnoj pidžami.

Na Norin drugi rođendan, Elis je objavio fotografije uz napis: "Danas je podsetnik da nismo spavali dve godine".

Nina Seničar s javnošću je u februaru podelila lepu vest da je ponovo u drugom stanju i da čeka drugo dete.

Fotografiju je objavila na "Instagramu" uz opis: "I tek tako… Beba broj dva stiže", a u narednim minutima već su joj pristigle brojne čestitke i komentari sa lepim željama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Srpkinja zablistala na crvenom tepihu: Nina Seničar privukla pažnju među holivudskim zvezdama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica